Szórakozás

Kalapáccsal tombolt a férfi a reptéren, akinek hamis jegyet adtak el az American Airlines járatára – videó

A férfi azután esett neki a berendezésnek a szerszámmal, hogy közölték vele, nem engedhetik fel a gépre.

A chilei repülőtéren egy utas dühbe gurult, és kalapáccsal kezdte el szétverni az utasterminál berendezését, miután közölték vele a rossz hírt, hogy nem szállhat fel a gépre – írja a TMZ.

A Chiléből Haitibe tartó utast azért nem engedték fel az American Airlines egyik járatára, mert hamis jegyek voltak nála. A csalás áldozatául esett férfi feltehetőleg a családjával együtt utazott volna haza, és dühében egy kalapáccsal a kezében nekiesett a körülötte lévő berendezésnek, és összetörte a számítógépeket, valamint a falra szerelt monitorokat, ezzel nagyjából 22 ezer dolláros (körülbelül 10 millió forint) kárt okozva. A TMZ megfejtése szerint, az általuk Thornak keresztelt embernél valószínűleg volt egy szerszámos láda, így kerülhetett a kalapács a keze ügyébe. Az incidensről több felvétel is készült, azonban az utasok nem próbáltak meg közbeavatkozni a tombolásba, hanem megvárták, míg a reptér biztonsági emberei leállítják a férfit és átadják őt a hatóságnak.

Bár a férfi dühéért nem az American Airlines volt felelős, nemrég a légitársaság azért nem engedett fel egy nőt az egyik járatára, mert szerintük nem megfelelő ruhát viselt, korábban pedig amiatt tiltottak ki egy utast, mert szerintük egy férfivel szexelt egy repülőgépük mosdójában, ami a nő szerint képtelenség, már csak azért is, mert leszbikus.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daily Mail (@dailymail) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik