Szórakozás

Műtétre vár Reviczky Gábor: Nem járok kezelésre, de ezt nem szabad tudni az orvosoknak

RTL
RTL
A színész a nap nagy részében fekszik.

Reviczky Gábor múlt tavasszal beszélt először arról, hogy a prosztatarák agresszív fajtája támadta meg a szervezetét. Kezdetben nem vállalta a kemoterápiát, miután viszont áttétek alakultak ki a szervezetében, meggondolta magát. A kezelés nagyon megviselte, decemberben azonban már arról beszélt, egy hang azt mondta neki, meggyógyult. Nemrég elkapott egy fertőzést, ami miatt kórházba szállították és polipokat is eltávolítottak a szervezetéből.

A színművész a Blikknek nyilatkozott, és elmondta, újabb beavatkozás előtt áll.

Műtétre várok. Nem járok kezelésre, de ezt nem szabad tudni az orvosoknak…

Reviczky a lapnak arról is beszélt, az egészségi problémái miatt nagyon várja a szabadnapokat.

„Szinte egész nap nagyon sokat fekszem, mert csak úgy tudom magam kipihenni. Volt, hogy nyugágyakat hoztak, bár szerintem illene, hogy egy színésznek legyen lakókocsija. Szlovákiában már elképzelhetetlen, hogy ne így legyen, nálunk még a nyugágy a divat. Nem veszik tudomásul, hogy nem luxusból van ott a lakókocsi, hanem azért, hogy a színész legyen kipihent, mert ő van a vásznon. Én csak akkor tudom kipihenni magam, ha vízszintesen fekszem, de akkor elég húsz perc és már megyünk tovább” – mondta el.

Kapcsolódó
23 napig kezelték kórházban Reviczky Gábort, miután Streptococcus-gócot találtak a szívburkán
A 75 éves színész azt mondja, mesélték neki, hogy szirénázó mentővel szállították kórházba, ő csak arra emlékszik, hogy nagyon fáradt volt, ezért lefeküdt pihenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik