Kipakolták az amerikai influenszer otthonát, miután kiposztolta, hogy épp Európában van

Korábban szeretett luxusholmikat mutogatni a házában – a jövőben óvatosabb lesz.

Aminek Victoria Paris a megélhetését köszönhette – tudniillik, hogy életének minden érdekes pillanatát megosztja az interneten –, az egyben célponttá is tette őt.

A 25 éves Los Angeles-i influenszer, akinek valódi neve egyébként Victoria Paris Finkel, imádott beszámolni a közösségi médiában arról, hogy épp milyen termékeket kapott ingyen – most azonban kevésbé volt lehetősége a menőzésre, ugyanis kirabolták az otthonát.

Mindez még május 5-én történt, amikor európai kirándulásáról posztolt képeket az Instagramra és videókat a TikTok-ra, a Silver Lake-ben található otthonát pedig eközben kipakolták. A biztonsági kamerák rögzítették, ahogy egy férfi behatol a házba, majd designer holmikkal és ékszerekkel távozik.

A betörő a többi közt eltulajdonított egy Louis Vuitton és egy Miu Miu táskát, egy laptopot és az influenszer összes ékszerét is magával vitte.

A dizájnról, stílusról, életének érdekes pillanatairól posztoló Parisnek több mint 400 ezer követője van az Instagramon és közel 2 millióan követik a TikTokon. Korábban gyakran közzétett fotókat és videókat az ingatlan kertjéről, amelyekről jól látható volt a ház környezete, a kocsija.

A betörés másnapján az influenszer a biztonsági kamerán látta, hogy ugyanaz a férfi ólálkodik az otthona körül, ezért úgy döntött, hogy elköltözik – és ezentúl jobban figyel arra, miről posztol.

„Nem mi vagyunk a legnagyobb áldozatok, de mindent felteszünk az életünkből az internetre, ami a legkönnyebb célponttá tesz minket” – mondta az influenszer a Los Angeles Timesnak.

A lap emlékeztet, hogy korábban a rapper Pop Smoke-ot azután ölték meg, hogy az Instagramon posztolt egy fotót egy dizájner táskájáról, egy másik rappernek, PnB Rocknak az ékszerei miatt kellett meghalnia, miután közzétette az Instagramon, melyik étteremben tartózkodik.