Szórakozás

„Mi nem vagyunk megmondóemberek” – Balázs Klári és Korda György szándékosan távol tartják magukat a politikától

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI
Ettől függetlenül van véleményük, és néha egymással sem értenek egyet közéleti kérdésekben.

Balázs Klári és Korda György a héten az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendégei voltak. A beszélgetés során a politika is szóba került, amivel kapcsolatban az énekesnő elmondta, nem tartja helyesnek, amikor a művészek állást foglalnak egyik vagy másik oldal mellett.

Nekünk barátaink vannak, mindegyik oldalról. Ők barátaink voltak korábban is és most is. De mi nem vagyunk megmondó emberek, nem ez a dolgunk

– fogalmazott Balázs Klári, majd férje vette át tőle a szót, hogy elmondja, van véleményük, de szándékosan tartják távol magukat ezek nyilvánosság előtti kifejezésétől.

Nekünk nincs jobb- és baloldal, mi az embereknek éneklünk. Mindent az emberektől kaptam, és mindent nekik akarok visszaadni.

A házaspár arról is beszélt, amikor otthon közéleti témákról beszélgetnek, előfordul, hogy nem értenek egyet, de mindent meg tudnak beszélni egymással.

Van úgy, hogy vitánk, mert más a véleményünk. Nem mindenben értünk egyet

– árulta el Korda.

De ezen mi nem veszünk össze, csak én tudomásul veszem azt, hogy Gyuri máshogy gondolja és én is máshogy gondolom. Vannak házasságok – nem Magyarországon, itt nem tudok ilyet – Amerikában, ahol az egyik demokrata, a másik republikánus, és mégis együtt élnek. Igazából nem kéne ezt ilyen véres szintre vinni

– tette hozzá Balázs Klári.

Korda György elmondta, ő azt szereti, ha egy politikai vitában mindkét fél meghallgatja a másikat, és nincsenek közöttük indulatok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik