Szórakozás

Majka Valkusz Milán X-Faktor-os mentor-castingjáról: Ő volt a nem várt fekete ló

Marjai János / 24.hu és TV2
Marjai János / 24.hu és TV2
A rapper kezdetben azt hitte, Valkusz biztosan nem csatlakozik hozzájuk mentorként, annyira más karakter, de hamar megváltozott a véleménye.

Majka tavaly decemberben, az ünnepek előtt jelentette be, hogy 16 év után visszaigazol anyacsatornájához, az RTL-hez. Áprilisban aztán kiderült, hogy a rapper az idei X-Faktor egyik mentoraként lesz majd újra látható a csatorna képernyőjén. A tehetségkutató korábbi stábjából egyedül Gáspár Laci maradt a mentori székben, hozzá és Majkához csatlakozott később Valkusz Milán és Tóth Andi.

A rapper most a Fókusznak árulta el, hogy éppen videojátékozott, amikor tavaly az RTL felkereste, miután pedig leült tárgyalni a csatornával, meggyőzték arról, hogy „ez egy jó váltás”.

Az X-Faktor, maga a brand egy olyan brand, amire nagyon nehéz nemet mondani. Ez a világ legismertebb zenei tehetségkutató műsora, ez szerintem kétségtelen. Ha ide elhívnak mentornak, erre nagyon büszkének kell lenni

– fogalmazott Majka, aki később a mentortársaival kapcsolatos meglátásait is megosztotta a nézőkkel.

Mint mondta, Gáspár Lacival a legszorosabb a kapcsolata, hiszen készítettek közös dalokat és több helyen is szerepeltek már együtt. Elárulta, hogy ők ketten voltak az alaptagok, akikhez a másik két mentort castingolták, amikor pedig Valkusz Milánnal kerültek szembe, igencsak meglepődött.

Milán, ő elképesztő. Ő volt a nem várt fekete ló, aki úgy jött be a castingra, hogy én mondtam, hogy ő biztosan nem lesz, mert egy egész más karaktert képvisel. Ugye nyilván a ValMarból a hangos-vicces az a Marics (Marics Peti – a szerk.), és aztán a Milán olyan volt, hogy egyszerűen a Gáspárral ültünk és néztük egymást a producerrel, és mondtuk, hogy hát ez fantasztikus. A csávó olyan helyeken tud olyan dolgokat mondani, amiket magam nem hiszek el.

Mint ismeretes, a tehetségkutató női mentora idén Tóth Andi lesz, aki 10 évvel ezelőtt győztesként távozhatott az X-Faktor akkori évadának fináléjából.

Andi egy olyan tálentum, aki ugyan sokszor szerepel az újságokban botrányhősként is, de emellett ő egy olyan ember, aki például amellett, hogy énekel, szerintem nagyon jól színészkedik. Néztem tévéműsorokat, amikben színésznőként volt jelen. Ez mindenféleképpen fontos, hogy sokoldalú legyen az adott egyéniség, aki ott ül, mert akkor nem csak egy szempontot vesz figyelembe, amikor valaki kilép a színpadra. Énekest nem feltétlenül csak azért keresünk, mert nagyon jó a hangja

– mondta a rapper Tóth Andiról, aki tavaly márciusban visszavonult az énekléstől.

Kapcsolódó
Tóth Andi: Ezennel abbahagyom az éneklést
Hosszú videóban magyarázta el döntése okait, és jövőbeli terveiről is beszélt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik