Szórakozás

Völgyi Zsuzsi a kedveséről: Az a kulcsa a szerelmünknek, hogy egy pár vagyunk, de nem élünk együtt

TV2
TV2
Az énekesnő azt mondja, náluk így nincsenek szürke hétköznapok.

Völgyi Zsuzsi és zenész kedvese, Kökény Tamás lassan három éve alkotnak egy párt. Noha az énekesnő ritkán beszél a szerelmi életéről, a hot! magazinnal most kivételt tett. Elárulta, hogy amikor párjával összejöttek, nem hitte volna, hogy ilyen hosszú kapcsolat lesz a kettejüké, ám máig boldogok.

Augusztusban már a harmadik évfordulónkat ünnepeljük, Tomi szép lassan belesimult az életünkbe. Az a kulcsa a szerelmünknek, hogy egy pár vagyunk, de nem élünk együtt, mind a kettőnknek megvan az otthona. Így nálunk nincsenek szürke hétköznapok, mindenki szervezi a saját életét. Nem múlik a vágyakozás a másik iránt, és minden egyes találkozásra nagyon készülünk, várjuk, és amíg nem látjuk újra egymást, addig hiányzunk egymásnak

idézte a Bors az énekesnőt, aki továbbra is egyedül neveli kislányát, Glóriát, akivel kettesben élnek.

Mint mondja, hármasban is vannak közös programjaik, de általában vagy a lányával, vagy a párjával vannak kettesben, és igyekeznek minőségi időt együtt tölteni.

Így Glória nem érzi azt, hogy Tomi »elveszi az anyukáját«. Nagyon odafigyelek, hogy minőségi időt töltsünk együtt. A nyaralást is úgy kell elképzelni nálunk, hogy nyaralunk kettesben Glóriával, majd Tomival is. Ez mind a hármunknak megfelel! Nem mondom, hogy könnyű egyedülálló édesanyának lenni, de élvezem minden pillanatát. Glória most volt elsős az általános iskolában, és minden képzeletemet felülmúlta, nagyon büszke vagyok rá

– tette hozzá.

Az énekesnőről legutóbb májusban írtunk, amikor az Eurovízióról fejtette ki a véleményét.

Kapcsolódó
Völgyi Zsuzsi az Eurovízióról: Minden, amit láttam, egy torz világrend alakulását mutatja
Szerinte már régóta nem a minőségi zene platformja a dalfesztivál, „de azért mégse kellene átcsapnia valamiféle sátánidéző rituálévá”. Különösen a finnek produkciója akasztotta ki az énekesnőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik