Szórakozás

Ázsia Expressz: Földrengés- és cunamiveszélyre is figyelmeztették a stábot

TV2
TV2
Ördög Nóra instagramos bejelentkezésében azt mondta, a konzulátusról kaptak figyelmeztetést.

Javában zajlik az Ázsia Expressz idei évadának forgatása, a stáb jelenleg a Fülöp-szigeteken tartózkodik. Ördög Nóra a minap a szokásos egyperces Instagram-videójában adott helyzetjelentést követőinek, melyben elárulta, hogy a korábbi buszbalesetük és a kígyóval való találkozásuk után most újabb veszélyekre hívták fel a figyelmüket a térségben.

Ma reggeli sokkunk, hogy óriási földrengés rázta meg Tajvant. Most mondja Szandi, hogy kaptunk mi is figyelmeztetést a konzulátustól, hogy itt, a Fülöp-szigeteken is várható. Cunamiriasztás is van érvényben. Én hiszek a sorsban, ezek a dolgok valahogy el fognak kerülni. De mindenesetre ez nagyon szomorú

– mondta a videóban a műsorvezető, aki a kommentelők érdeklődésére azt is elárulta, hogy Nánási Pál és a gyerekeik zömmel a tavaszi szünet idején tartottak vele a forgatáson, azon kívül Mici és Venci összesen hét napot hiányoztak az iskolából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

A műsor tavalyi, Amerikában forgó évadában is volt példa földrengés-riasztásra, akkor Kunovics Katinkának és Kafiya Rea Millának a szállásadóikkal együtt el kellett hagyniuk egy időre utóbbiak otthonát.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik