Élet-Stílus

Ázsia Expressz: Kunovics Katinkáékat kéregetőknek nézték, majd földrengés-riasztást kaptak a szálláshelyükön

A szállásadójuk telefonon kapott értesítést a veszélyről.

Az Ázsia Expressz legutóbbi adásában többeknek meggyűlt a baja a szálláskereséssel, köztük Kunovics Katinkának és Kafiya Rea Millának is. Utóbbiaknak ezúttal nem sikerült fuvart fogniuk, volt olyan sofőr, aki azt hitte, kéregetők, ezért rögtön tovább is hajtott, miután közölte velük, hogy nincs nála pénz.

A duó végül a térségben volt kénytelen szállást keresni, és bár volt is egy család, akik befogadták őket, az este folyamán arra lettek figyelmesek, hogy az asztalon lévő telefon mexikói nyelven kezd el instrukciókat adni. A készüléket odavitték a házigazdának, aki közölte velük, hogy földrengés-riasztást kaptak, ezért el kell hagyniuk a házat.

Amikor a modell arról érdeklődött a helyieknél, mire számíthatnak most, a következő válasz kapta:

Néha nem túl erősek, ne aggódj. Nem kell bepánikolni. Remélhetőleg nem lesz túl erős.

Kunovics az esettel kapcsolatban úgy fogalmazott, úgy érezte magát, mintha egy filmforgatáson lett volna, és igencsak izgultak amiatt, hogy vajon tényleg elkezdenek-e körülöttük összedőlni a házak.

Később kiderült, valóban nem volt ok pánikra, a szállásadójuk tanácsára pedig vissza is mentek a házba, hogy rápihenhessenek a másnapra.

Kunivocs Katinka eredetileg Völgyi Zsuzsi csapattársa volt a versenyben, míg Kafiya Rea Milla Kecskés Enikőé – a két duó korábban kiesett a játékból, nemrég viszont visszatérhettek a versenybe. Nehezített pályán kell mozogniuk, ha jól teljesítenek, visszakapják az eredeti párjukat, ha viszont elbuknak, végérvényesen kiesnek.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik