Szórakozás

Blake Lively elnézést kért, amiért Katalin hercegné képszerkesztési bakijával viccelődött

Ian Vogler / POOL / AFP és William Volcov / BRAZIL PHOTO PRESS / Brazil Photo Press via AFP
Ian Vogler / POOL / AFP és William Volcov / BRAZIL PHOTO PRESS / Brazil Photo Press via AFP
A színésznő posztjában azt írta, nagyon szégyelli magát.

Manipuláció lehetőségére hivatkozva több nemzetközi fotóügynökség is visszavonta kiadásából azt a hivatalos fotót, ami két héttel ezelőtt anyák napján jelent meg Katalin hercegnéről és a gyerekeiről, György hercegről, Lajos hercegről és Sarolta hercegnőről. A kifogásolható elemek miatt Vilmos herceg felesége később egy X-en írt posztban kért elnézést.

Mint sok amatőr fotós, én is kísérletezem időnként a szerkesztéssel. Szeretnék elnézést kérni a tegnap megosztott családi fotó okozta zavarokért. Remélem, minden ünneplőnek nagyon boldog anyák napja volt

– fogalmazott akkor a hercegné.

A történtek okozta hullámot a múlt héten Blake Lively is meglovagolta annak apropóján, hogy új termékek jelentek meg az italmárkájánál. A színésznő ezen alkalomból az Instagramon megosztott fotóját több helyen is feltűnően és túlzóan manipulálta, posztjában pedig azzal is viccelődött, hogy „most már a követői is tudják, miért volt eltűnve” – utalva ezzel azokra az összeesküvés-elméletekre, melyek Katalinnal kapcsolatosan ütötték fel a fejüket abban a két hónapban, amig jóformán semmit sem lehetett tudni róla azután, hogy januárban egy tervezett hasi műtéten esett át.

A walesi hercegné azonban péntek este videónyilatkozatban hozta nyilvánosságra, hogy rákkal küzd, ami miatt megkezdődött a kemoterápiás kezelése. A hír Livelyhez is eljutott, aki azóta törölte a fent említett posztot, és a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében kért bocsánatot.

Biztos vagyok benne, hogy ma ez senkit sem érdekel, de úgy érzem, el kell ismernem. Csináltam egy buta posztot a Photoshop-bakis őrülethez, és ember, ma már rettenetes szégyellem magam emiatt. Sajnálom

idézte a Page Six a színésznőt, aki bejegyzése végét jókívánságokkal zárta.

Kapcsolódó
Katalin hercegné rákkal küzd
Megkezdődött a kemoterápiás kezelése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik