Szórakozás

Tengeri moha és 14 pirula: ebből áll Bella Hadid röhejesen sok lépésből álló reggeli rutinja

Edward Berthelot / Getty Image
Edward Berthelot / Getty Image
Ember legyen a talpán, aki ezt minden nap utána csinálja!

Bella Hadid a napokban TikTokon engedett bepillantást követőinek a reggeli rutinjába. A 27 szupermodell instrumentális háttérzenére lefilmezte magát, ahogyan

  • először három tinktúrát összekever egy pohárban, majd hozzáad még egy gyümölcsléhez hasonlító hozzávalót, és lehúzza az italt.
  • Ezután bevesz 14 különböző méretű és színű vitamint és táplálékkiegészítő pirulát, amiket egy zöld itallal öblít le.
  • Ezt követi egy kis tengeri moha gél elfogyasztása.
  • Fulvosavas méregtelenítéssel folytatja, aztán ionos nyomelemeket vesz magához folyékony formában, majd valódi ételt is fogyaszt: beleharap egy croissant-ba.

A modell reggeli wellness-rutinja ezzel még nem ér véget: a kamera több mint egy tucat illóolajat, gyógyító kristályokat, gyertyákat és egy doboz tarotkártyát mutat. Hadid ráadásul láthatóan még ilyenkor is szomjas, ugyanis egy üdítőitalt is felbont, mielőtt kiválaszt két illóolajat a gyűjteményéből, amikből a csuklójára és a nyakára dörzsöl egy kicsit, majd felvesz néhány kristálykarkötőt. A rutin részét képezi még egy köteg zsálya elégetése, végül Hadid azzal fejezi be a videóját, hogy naplójába ír.

@babybella777 mornings with me before we start making things for you cc @Orebella ☁️🤍🫶🏼🪩 #orebella ♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ - SoBerBoi

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik