Szórakozás

G.w.M: Az okos megmondóemberek egy gyermekáldásról is tudnak negatív véleményt alkotni

TV2
TV2
Üzent irigyeinek a rapper, miután kiderült, Kulcsár Edinával ismét gyerekük lesz.

Második közös gyerekét várja Kulcsár Edina és G.w.M. Csütörtökön közösségi oldalaikon árulták el, hogy tavaly májusban született kislányuk, Amara után kisfiúval bővül a családjuk (korábbi kapcsolataikból már egy-egy fiuk és egy-egy lányuk is van). A bejelentés utáni napon az apa Instagram-sztoriban jelentkezett be, és kezdésként megköszönte a rengeteg gratulációt és jókívánságot, amit kaptak.

Igen, jön a második kisfiam. Ez volt az álmom, hogy két fiam legyen, és ezt a Jóistenke megadta, ahogyan minden mást is, szóval elmondhatatlanul boldog a szívem

– mondta el G.w.M, majd azzal folytatta: feleségével sehol nem nyilatkoznak a terhességgel kapcsolatban, ennek ellenére megjelentek „a nagyon okos megmondóemberek, akik egy gyermekáldásról is tudnak negatív véleményt alkotni vagy negatív stílusban megnyilvánulni”.

Ezeket az embereket nagyon sajnálom, mert ez pontosan tükörkép arra, hogy milyen szinten tart az életük meg az érzelmi intelligenciájuk, illetve a sima intelligenciájuk.

A rapper a következőkben azt mondta, hamisak voltak azok a híresztelések, miszerint pszichiátriára került és megverte Kulcsár Edinát, és kijelentette, hogy nagyon boldogok együtt. A negatív, irigy, rosszindulatú embereknek azt üzente: nézzenek magukba.

Nem véletlen van az, hogy pötyögtök a kisszobából ilyen rossz dolgokat. El kéne gondolkodni magatokon, mert nagyon gyengék vagytok. Az irigység az betegség

– zárta mondandóját G.w.M.

Kapcsolódó
Kulcsár Edina korábban környezetvédelmi okokból nem akart több gyereket vállalni, azt mondja, azóta változtatott az életén és a nézetein
Régebben rettegett, mi lesz a gyerekei jövőjével, de most már nem engedi, hogy a félelmei irányítsák. Mint mondja, mára boldog nő, aki a családjának él.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik