Szórakozás

Eljegyezték Sydney van den Boscht

TV2
TV2
Címlapon mutatta be a vőlegényét.

Sydney van den Bosch tavaly szeptemberben jelentette be, hogy 5 év házasság után elválnak férjével, Egerszegi Tamással. Az influenszer 2024 januárjában elárulta, hogy új párja van, most pedig a Glamour magazin címlapján mutatta be Benjámint, aki nemrég megkérte a kezét.

Mint mondja, úgy véli, különleges szerelem az övék, amit csak nagyon ritkán és kivételes esetekben élhet át az ember.

Beni akkor érkezett az életembe, amikor egyáltalán nem számítottam rá. Volt bennem félsz, aggódás, milyen lesz újra fejest ugrani egy új kapcsolatba, de a szerelembe vetett hitem meggyőzött, hagytam, hogy megtörténjen. Az elmúlt évek is arra tanítottak, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy ne merjünk szeretni. Persze először próbáltunk kicsit szembemenni az érzelmeinkkel, de végül mindketten rájöttünk, hogy ennek semmi értelme. Ez egy sorsszerű dolog, hiszem, hogy ennek így kellett történnie

– magyarázta a lapnak, hozzátéve: a volt házasságával kapcsolatban pontosan tudja, hol és mit rontottak el az exférjével, így most még jobban ügyel arra, hogy ne kövesse el a korábbi hibáit.

Az első pillanattól éreztem, hogy összetartozunk. Nem volt egyetlen dolog sem, ami idegesített vagy zavart volna, esetleg meg akartunk volna változtatni a másikban. Annyira gyorsan történt velünk minden, és nagyon jó érzés, hogy a menyasszonya lehetek. Az élet túl rövid, mi pedig nem akarunk egyetlen percet sem egymás nélkül tölteni, pláne, hogy a jövőről is abszolút összhangban gondolkodunk. Alig várom, hogy végre a férjemként mutathassam be.

Az influenszer az interjúban a lánykérésről is mesélt, ami Balin történt. Sportcentrikus párja unszolására hajnali háromkor vágtak neki egy vulkán megmászásának, aminek csúcsára éppen nemfelkeltekor érkeztek meg.

Varázslatos volt, ahogy ott a világ tetején hirtelen megkérdezte tőlem, leélném-e vele az életemet. Soha nem fogom elfelejteni ezt a pillanatot! Ott akkor megpecsételődött köztünk valami, ami mostanra még erősebben összetart minket. Váratlanul jött az életembe, neki köszönhetem, hogy újra boldog vagyok, és felerősítette bennem, amit titkon mindig is hittem: igenis létezik az igaz szerelem!

Az eljegyzés kapcsán Sydney van den Bosch hozzátette, tisztában van azzal, hogy sokan úgy vélekedhetnek, a kedvesével elhamarkodták a döntésüket, ám hangsúlyozta, hogy nem érdekli, mások mit gondolnak róluk, az érzései ugyanis sokkal erősebbek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sydney van den Bosch (@sydneyvandenbosch) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik