Szórakozás

Curtis: Ha nem mész el egy balos tüntetésre, akkor szerintük hiteltelen, megvásárolható ember vagy

RTL
RTL
Mint írja, ő gyerekkora óta fideszes, amit soha nem is titkolt, de politizálni nem akar, csak zenélni.

Ha nem mész el egy balos tüntetésre, mert már évekkel ezelőtt elmondtad, jobboldali vagy, és tudod, mire megy ki a játék, akkor pedofil, napraforgó, NER-szopó, hiteltelen, megvásárolható ember vagy… (Szerintük.)

így kezdte vasárnap reggel közzétett Instagram-történetét Curtis, akiről az utóbbi napokban amiatt cikkezett a sajtó, mert bár először megjelent a neve a péntek esti, gyerekek és áldozatok védelmében rendezett tüntetés támogatói között, később azt mondta, ő ehhez nem járult hozzá, ugyanis „politikai tartalma miatt” nem vesz részt a megmozduláson. Aznap este aztán Instagram-sztoriban posztolt egy rövid részletet a tüntetésből, amikor a tömeg egy része azt skandálta: „Orbán takarodj!”. Curtis azt írta a videóhoz, hogy „Hazug banda! Ezért nem mentem.” Posztját szombat reggelre törölte.

Elment viszont Orbán Viktor szombati évértékelőjére. Hogy miért tett így, arra a már fent idézett Instagram-történetében adott egyszerű magyarázatot:

Gyerekkorom óta fideszes vagyok, ami nem is volt titok soha! Több interjúban is elmondtam már. Igaz, a nagy liberálisok addig azok, ameddig ugyanazt fújod, amit ők.

Posztját a következő, csupa nagy betűvel megírt sorokkal zárta:

Az összes pedofil és ehhez asszisztálót pedig végezzék ki! Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem politizálni. Minden évben többszáz gyereknek segítek és támogatok, ami ezek után sem fog változni. Remélem, így már érthető voltam.

Kapcsolódó
Curtis ott volt Orbán Viktor évértékelőjén, Kubatov Gáborral is pózolt
A péntek esti tüntetésre nem ment el annak politikai tartalma miatt, a Várkert Bazárból viszont nem maradt távol.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik