Szórakozás

Nagy Feró Magyar Péterről: Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe

Varga Jennifer / 24.hu és Koszticsák Szilárd / MTI
Varga Jennifer / 24.hu és Koszticsák Szilárd / MTI
A Beatrice frontembere szerint Magyar a tetteivel elárulta azt, amiben eddig részt vett.

Mint ismeretes, Novák Katalin kegyelemre méltónak találta a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesét, K. Endrét, akinek tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált az intézményben, sőt megírt egy hamis vallomást is az egyik gyerek nevében, amit a pedofil igazgató jelenlétében akart aláíratni a gyerekkel.

Novák szombat délután bejelentette, hogy lemond köztársasági elnöki posztjáról, nem sokkal később pedig Varga Judit – aki igazságügyi miniszterként ellenjegyezte és véglegesítette a kegyelmi döntést – a Facebookon számolt be arról, hogy visszavonul a közélettől, lemond továbbá országgyűlési képviselői mandátumáról is.

Szombat este Varga Judit volt férje, Magyar Péter is a közösségi oldalán jelezte a lemondását, posztjában pedig keményen bírálta Rogán Antalékat. Magyar később a Partizánnak is másfél órás interjút adott.

A történtekkel kapcsolatban nemrég Nagy Feró is kifejtette véleményét az rtl.hu megkeresésére. A Beatrice frontembere elmondta, nagyon meglepődött Novák lemondásán, hozzátéve: „kutya kötelessége volt lemondani, ez tisztességes dolog, hibát követett el”.

Nagyon sok politikusnál láttuk már, hogy hibát követtek el, majd utána azt mondták: »Dehogy mondok le!«. Két nagyon szuper csajt veszítettünk, ez baj

– jelentette ki.

Ami K. Endrét illeti, az énekes úgy fogalmazott, szerinte „a sajtóban könnyen elítélik az embert”, így nem szeretne ítélkezni az egykori igazgatóhelyettes felett. Hozzátette, ha Novák és Varga tényleg a kegyelmi döntés miatt mondtak le, akkor azt elfogadja.

Összevissza hallunk mindenféle információt. Ilyenkor én rábízom magam a felelős politikusra, az ő döntésére

– magyarázta.

Magyar Péter nyilatkozataira vonatkozóan Nagy Feró a portál érdeklődésére elmondta, hogy egyáltalán nem szimpatizál a Diákhitel Központ egykori vezetőjének magatartásával.

Egyáltalán nem tetszik. Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe. Amit ő csinál, azzal elárulta azt, amiben eddig részt vett. Miért nem vette ezt észre előbb, 5-10 évvel ezelőtt? Elítélem ebből a szempontból

– jelentette ki.

Kapcsolódó
Magyar Péter: Rogán Antalnak mennie kell
Varga Judit volt férje másfél órás interjút adott a Partizánnak. Nem készül politikai pályára és tudja, számára nincs visszaút.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik