Szórakozás

Shane Tusupék Magyarországon tervezik felnevelni a kislányukat: Itt szeretnénk leélni az életünket

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI
Menyasszonyával nem terveznek azért az Egyesült Államokba utazni, hogy ott születhessen meg a babájuk.

Shane Tusup és menyasszony, Nagy Viktória Zoé tavaly novemberben árulták el, hogy úton van az első közös gyerekük. Később kiderült, hogy kislányuk születik majd, akit tavaszra várnak. Az edző nemrég a hot! magazinnak beszélt a babavárással kapcsolatos gondolatairól, illetve arról, mik az esküvővel kapcsolatos terveik – derült ki a Blikk szemléjéből.

Megkértem a kezét, összehoztuk a kislányunkat, innentől Vikin múlik, mikor lesz esküvő. Nem szeretnénk elsietni a házasságot. Mondtam a menyasszonyomnak, hogy amikor sor kerül rá, az az ő napja lesz, és minden úgy történik, ahogyan szeretné. Nem gondoljuk, hogy jó ötlet lenne egybekelni a terhesség alatt

– mondta a lapnak Tusup, hozzátéve, kedvesével az is nagy vágyuk, hogy a kislányuk ott lehessen velük a nagy napon.

Ami a névválasztást illeti, az edző szerint jelenleg ez okozza számukra a legnagyobb fejtörést. Listán gyűjtik a nekik tetsző neveket, magyarokat és amerikaiakat egyaránt, azt viszont biztosan tudják, hogy nem akarnak sem túl egyedi, sem új nevet adni a kislányuknak.

Hangozzon természetesen, és szeressük: ez a lényeg. Én sokáig azt hittem, amiatt lettem Shane, mert apukám egyik kedvenc westernfilmjében így hívták a főhőst, ezért mi is nagyon vigyázunk, nehogy megtetsszen egy karakter neve valamelyik kedvenc filmünkből.

Ugyan az elmúlt években több hazai híresség, köztük Vasvári Vivien és Géczi Bea is az Egyesült Államokban adtak életet a gyerekeiknek, Tusupéknak nincs ilyen tervük, az edző révén ugyanis a baba így is, úgy is megkapja az amerikai állampolgárságot.

Magyarországon szeretnénk leélni az életünket, így itthon születne a babánk. Szerencséje van, mert vannak amerikai és magyar nagyszülei is. Remek helynek tartom Magyarországot, tökéletes ugródeszka. A lehetőségek mellett mindenhova el lehet jutni, legyen az Ázsia vagy Amerika. Ez a legjobb hely ahhoz, hogy valaki nemzetközi legyen

– jelentette ki a hamarosan apává váló edző.

Nagy Viktória Zoé egyébként a napokban meztelen kismamafotóval mutatta meg, hogyan változtatta meg a testét a várandósság.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik