Élet-Stílus

Géczi Bea: Egyedül kellett mennem szülni, egy vadidegen országban

Szegedi Fecsóval közös kisfiuk a múlt hétvégén született.

Szegedi Fecsó és párja, Géczi Bea szeptemberben jelentették be, hogy első közös gyereküket várják. A baba a múlt hétvégén született meg az Egyesült Államokban, a vártál pár nappal korábban.

Kapcsolódó
Babát vár Szegedi Fecsó párja
Nyolc hónapon át titkolták Géczi Bea várandósságát.

Géczi Bea a Borsnak mesélt arról, hogy múlt pénteken az esti órákban kezdte furcsán érezni magát, szombat reggel pedig be is ment a kórházba, miután vérzést tapasztalt. Ekkor még hazaküldték, vasárnapra viszont már beindultak a fájások.

A család azonban október 18-ára várta a babát, így akkorra is szerveztek felügyeletet az énekesnő előző kapcsolatából született gyerekének, Medinek. A kisfiút nem engedték fel a szülőszobába, így Szegedi Fecsónak kellett vele otthon maradnia.

Egyedül kellett mennem szülni, egy vadidegen országban. Nagyon kemény volt! Felvittek tolókocsiban, 10 ember ugrált körülöttem, mindent mondtak, írtak, kérdeztek, aztán hívták a dokimat és megcsászároztak. Egy óra alatt lezajlott az egész, komplikációk nélkül, viszont Fecsó otthon volt a gyerekkel, így szegénykém lemaradt a szülésről.

Ugyan apás szülést terveztek, Szegedi szerint talán jobb is, hogy nem lehetett jelen, mert nem bírta volna a vért.

Géczi Bea a lapnak azt is elmondta, hogy a természetes szülést sokkal fájdalmasabbnak találta, mint a császármetszést, és ezúttal könnyeben is tud mozogni, mint az első kisfia világra hozatala után.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik