Szórakozás

Gáspár Győző az 50. születésnapjáról: Ha az emberek megtudnák, kik voltak ott, hanyatt dőlnének

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
A showman azt mondja „nagyon-nagyon” komoly emberek is tiszteletüket tették az eseményen, amit egy kastélyban tartott.

Gáspár Győző nemrég a Naphírének adott videós interjút, melyben a közelmúltban tartott születésnapi ünnepségéről is beszélt. Mint kiderült, egy meg nem nevezett kastélyba szervezte le fél évre előre az eseményt, ahonnan a személyzetnek és a vendégeknek egyaránt megtiltotta, hogy posztoljanak.

Hála a Jóistennek nem hagytam senkit posztolni. Én meghívtam 254 embert, 254-en voltunk. Nagyon-nagyon komoly emberek voltak, szerintem a magyar bulvár ha megtudná, vagy a magyar emberek, vagy pár ellenzéki újság, hogy kik voltak az én születésnapomon, hanyatt dőlnének

– fogalmazott a showman, aki a riporter kérdésére elárulta, hogy a bulin voltak politikusok, „lehet, hogy fideszesek”, ellenzékiek viszont nem.

A showman egyébként korábban a Mokkában árulta el, hogy a születésnapja alkalmából Szijjártó Péter és Novák Katalin is levélben köszöntötték fel. Az adás után Dúró Dóra a Facebookon adott hangot a nemtetszésének, amire Gáspár úgy reagált, szerinte a Mi Hazánk Mozgalom politikusa „a falnak rohant akkor, amikor Novák Katalint kritizálta”.

A téma a Naphírének adott interjújában is előkerült, a showman pedig elmondta, ma már bánja, hogy Dúrót nem hívta meg a születésnapjára, noha állítása szerint a fentebb említett Facebook-poszt előtt nem is tudta, ki ő.

Dúró Dórát nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem hívtam meg, viszont innen üzenem Dúró Dórának, hogy jövőre, az 51. születésnapomra szeretném őt sok szeretettel meghívni, nagy tisztelettel a kedves családjával együtt, mert ő engem nem ismer és egyből betámadott

– mondta Gáspár, azt ígérve Dúrónak, hogy ő lesz majd a díszvendég.

A vendégeket illetően a showman úgy fogalmazott, olyan embereket hívott meg, akiket szeret és tisztel, barátai viszont nem igen voltak jelen, ugyanis azt mondja, nincsenek neki.

Nekem nincsenek barátaim. Igaz barátaim nincsenek, csak olyanok, akik érdekbarátok, hogy ezért és ezért segíts nekem, ezt és ezt intézd el. Azokat az embereket hívtam meg, akikkel az elmúlt két évben együtt dolgoztam. Legyen az megrendelő, kollegám, üzlettársam, akikkel tényleg az elmúlt 24 hónapot együtt nyomtam.

Hozzátette, nem is zavarja, hogy híján van a barátoknak, 50 évesen úgy véli, bőven elég, hogy van egy felesége, két gyereke és két kutyája. A problémáit a családjával, illetve a Jóistennel szokta megbeszélni.

Gáspár tavaly azt is bejelentette, hogy van egy Nógrád vármegyei falu, aminek idén szeretne a polgármestere lenni. Most kiderült, ezen terve továbbra is folyamatban van, és bár még nem került sor a választásokra, már volt lehetősége belekóstolni a polgármesteri hivatásba. Állítása szerint egyelőre nincs ellenfele, pedig szereti a versenyt. Ha végül mégis akadna kihívója, aki miatt esetleg nem őt választják meg, azt mondja, nem lenne csalódott, hiszen már volt lehetősége segíteni a falu lakóinak, főként a gyerekeknek.

Egyértelmű, hogy szeretnék Fidesz-támogatással indulni, de ez is még kérdés

– jelentette ki, majd hozzátette, a döntés egyébként rajta múlik.

A 2023-as év margójára Curtisről is szó esett a beszélgetésben, aki tavaly „napraforgó patkánynak” nevezte a Fradi-meccsen szurkoló showmant. Úgy hírlett, utóbbi be is perelte a The Voice coachát arra hivatkozva, hogy gyűlöletet szít ellene a közösségi oldalain. Erről a perről most nem esett szó, Gáspár viszont kijelentette, nem haragszik a rapperre.

Mit haragudjak? Én sose haragudtam senkire, nem is fogok. Nekem álmaim vannak, vágyaim, terveim, amiket meg akarok valósítani. És abban engem ne gátoljon senki.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik