Élet-Stílus

Gáspár Győző: A tehetséghez nem kell semmiféle protekció

Birton Szabolcs
Birton Szabolcs
Úgy véli, politikai kapcsolatok nélkül is Gáspár Győzike lett, és azokkal együtt is az marad.

Gáspár Győző nemrég a Naphíre riporterének adott interjút, melynek során azt a hetekkel ezelőtti incidenst is felidézték, amikor a Ferencvárosi TC és a Debreceni VSC meccsén a szurkolók kórusban szidták a showmant és a családját. Mint mondta, máig kap halálos fenyegetéseket, állítása szerint vannak, akik e-mailben küldenek neki gyalázkodó üzeneteket.

Amikor arról kérdezték, hogyan éli meg, hogy a Fidesz tagja lett, a következőt felelte:

Én szeretem a kormányomat. Mert aki nem szereti a kormányát, az 1: nem akar dolgozni. 2: lusta. 3: nem felel meg neki, ami Magyarországon van, de a negyediket nem veszik észre. Én be tudtam jönni riportra, te el tudtál jönni otthonról. Nézzük meg, ezekben a pillanatokban mennyien halnak meg a szomszédban, nézzük meg, hogy mi történt Izraelben! Nézzük meg, hogy fel tudtam jönni Salgótarjánból az autópályán úgy, hogy nem bombáztak le! Gondolkodjunk már!

A showman hozzátette, szerinte az irányába mocskolódó emberek csupán irigyek a sikereire. Hangsúlyozta, tudatosan építi az életét, és örömmel éli meg, hogy forgatásokon vehet részt, fellépésekre járhat, miközben rendszeresen viszontlátja magát a tévében és az újságok címlapjain.

Úgy véli, a médiában elért sikereihez nem volt szüksége protekcióra, csak tehetségre.

Politikai kapcsolatok nélkül is Gáspár Győzike voltam, és politikai kapcsolatokkal is Gáspár Győző vagyok. A tehetséghez nem kell semmiféle protekció. Azt gondolom, engem lehet szeretni meg nem szeretni, de ahhoz minek protekció, hogy odaállsz a tévébe, megkapod az anyagot, és el kell játszani? Ahhoz nem kell protekció, egy kell, tehetség, amit tőlem nem tudnak elvenni.

Az interjú közben Mészáros Lőrinc neve is felmerült, akivel kapcsolatban Gáspár úgy fogalmazott, nem ismeri személyesen, de rokonszenvesnek találja.

Szimpatikus, mert tud valamit. Ha nem tudna, akkor nem lenne ott. Nem lenne ott az Andi. Én nagyon szeretem az egész családot. Mi Andit nagyon szeretjük még a Bochkorról

– magyarázta a showman, felidézve, hogy annak idején a rádiós volt az esküvői tanúja.

Gáspár arról is beszélt, hogy egy hónappal ezelőtt megkereste egy nógrád megyei falu, és meggyőzték arról, hogy induljon a jövő évi polgármester választáson. Mint mondta, egyelőre nem tudja, függetlenként vagy a Fidesz színeiben próbál majd szerencsét, ahogyan azt sem árulta el, pontosan melyik falu polgármestere lenne. Kiemelte, hogy előzetes információi szerint nincs ellenfele, ha viszont mégis lenne, aki még elindul a választásokon, úgy véli, fel kellene kötnie a gatyáját.

Olyan falut szeretnék, ahol a gyerekek örömmel mennek be az iskolába. Ahol a faluban, az üzletekben az emberek nem egymást gyűlölik, hanem egymást szeretik

– mondta a terveiről.

Bár a showman nagy reményekkel tekint a projektre, a családja nem támogatja az ötletet, féltik ugyanis, hogy így újabb támadásoknak teszi ki magát.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

Kapcsolódó
Gáspár Győzőt újra megtalálták a focidrukkerek, ezúttal Kis Grófónak is üzentek
Molinót és képes montázst is készítettek a showmannek címezve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik