Szórakozás

Shannen Doherty tartott attól, hogy a sugárkezelés megváltoztatja majd a személyiségét

Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
A podcastjében beszélt a terápiával kapcsolatos aggodalmairól.

Shannen Doherty közel négy évvel ezelőtt számolt be arról, hogy a rákbetegsége visszatért, és már a negyedik stádiumban van. Tavaly nyáron hírül adta, hogy áttéteket találtak az agyában, decemberben pedig kiderült, hogy a betegség a csontjaira is átterjedt.

A színésznő nemrég a Let’s Be Clear című podcastjében beszélt arról, hogy nem adja fel a küzdelmet a rákkal szemben, igyekszik minden napját pozitívan megélni, és nem a halál gondolatával foglalkozni. A beszélgetés során – melyet a sugár-onkológusával, Dr. Amin Mirhadittal folytatott – Doherty megosztotta a hallgatókkal, hogy volt idő, amikor tartott attól, hogy a sugárterápia megváltoztatja majd a személyiségét – írja a People.

A sugárzás nagyon ijesztő tud lenni, különösen akkor, ha az agyamat is érinti, persze. Lefagytam. Azon töprengtem, vajon meg fogja változtatni azt, aki vagyok? Nagyon aggódtam emiatt

– vallotta be a színésznő, majd viccelődve hozzátette, hogy a beavatkozás előtt azzal húzta az orvosát, hogy reméli, beindít majd valamit az agyában, aminek hála ébredés után nyolc különböző nyelven kezd majd el folyékonyan beszélni.

Doherty a beszélgetésben arról is szót ejtett, hogy az agyműtétje után kapott egy képet az orvosától, amit az operációja közben készítettek a megnyílt koponyájáról. Mint mondta, miután hazatért a kórházból, mindenkinek megmutatta a fotót, akinek csak tudta, és valamiért havonta egyszer úgy érzi, hogy újra meg kell néznie.

Ami a betegségével való küzdelmét illeti, a Bűbájos boszorkák sztárja kijelentette, tisztában van azzal, hogy akár a felvétel napján is meghallhat, de lehet, hogy csak évtizedek múlva, talán egy véletlen balesetben, talán rákban, de jelenleg arra koncentrál, hogy jól érezze magát a mindennapjaiban, és a lehető legkevesebbet idegeskedjen.

A színésznő a műsorában nemrég azt is elárulta, hogy közvetlenül az agyműtétje előtt tudta meg, hogy a férje évek óta megcsalja.

Kapcsolódó
Shannen Doherty közvetlenül az agyműtétje előtt szerzett tudomást férje viszonyáról
Életében nem félt még annyira, mint a műtét előtt, exének pedig sikerült rátennie még egy lapáttal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik