Élet-Stílus

Áttéteket találtak Shannen Doherty agyában

Michael Buckner / Variety / Penske Media via Getty Images
Michael Buckner / Variety / Penske Media via Getty Images
Videót posztolt a sugárkezeléséről, amit a könnyeivel küzdve vészelt át.

Shannen Doherty 2020 februárjában jelentette be, hogy a rákbetegsége visszatért, és már a negyedik stádiumban van. A Bűbájos boszorkák színésznője a minap az Instagramon adott tájékoztatást a követőinek az állapotáról. Mint írta, egy januári CT-vizsgálat során áttéteket találtak az agyában is.

Doherty két videót osztott meg az oldalán: az elsőn azt mutatta meg, hogyan néz ki a maszk felhelyezése, amit akkor kell viselni, amikor az ember agyi sugárkezelést kap. A felvétel egy pontján látható, hogy a színésznő arcán egy könnycsepp is végiggurul, és a továbbiakban is küzd a könnyeivel.

Január 12-én megtörtént az első sugárkezelés. A félelmem nyilvánvaló. Rendkívül klausztrofóbiás vagyok, és sok minden történt az életemben

– írta második bejegyzésében a színésznő, hozzátéve: szerencsésnek érzi magát, amiért nagyszerű orvosai vannak, de a félelem és az időzítés nagyon megnehezíti a dolgát a betegség elleni küzdelemben.

A rák ilyen is lehet

– zárta gondolatait a sugárkezelés közben készült felvétel mellett, amit ide kattintva lehet megnézni.

A színésznő egyébként idén áprilisban nyújtotta be a válókeresetet a férjével, Kurt Iswarienkóval szemben. 11 évig voltak házasok.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik