Szórakozás

Molnár Gusztáv az elvonóról: 153 napig sírtam

RTL Klub
RTL Klub
265 napot töltött egy komlói intézményben.

Molnár Gusztáv 2022 novemberében harmadjára vonult be az elvonóra, hogy leszámoljon alkoholfüggőségével. Közel kilenc hónapot töltött el az intézményben, ahonnan hazatérve először tavaly augusztusban adott hírt magáról.

A színész nemrég a Tények Plusz stábjának adott interjút, melyben a riporter kérdésére felépülő függőként definiálta saját magát. Mint mondta, a felépülése még nem ért véget, stabil józanságról ugyanis csak 5 év után lehet beszélni, de mostanra már tud élni a segítséggel, amit a környezetétől kap.

Én arra emlékszem, hogy az első hetekben tényleg így a magány, a kétségbeesés, számoljuk a napokat. 153 napig sírtam, a 154. volt az első, amikor nem. (…) Azt éreztem, hogy jó, oké, fel lehet épülni, vagy meg lehet próbálni meggyógyulni, de minek? Mert hogy én alapvetően Magyarországon többet játszani nem fogok, ugye, az alkoholizmus, az egy stigmatizált állapot. Rád van sütve, hogy az örökre rajtam marad valamilyen szinten, volt egy ilyen félelmem, tehát nem nagyon volt motivációm

– mondta az elvonón töltött idejéről Molnár, aki végül egy idő után elkezdte másként látni a dolgokat, és nagyon hálás azért, ahol most tart a felépülését illetően.

Visszakaptam barátokat, visszakaptam saját magamat. Vannak lehetőségeim, vannak emberek, akiket szerethetek. Valamilyen szinten megtanultam elfogadni azt is, hogy engem szeressenek. Hálás vagyok.

A színész december végén azt is elárulta, hogy anyagi nehézségekkel küzd, a barátai támogatják.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik