Élet-Stílus

Molnár Gusztáv harmadjára is elvonóra megy

RTL Klub
RTL Klub
Állítja, nem esett vissza.

Molnár Gusztáv először idén nyáron vonult be egy rehabilitációs intézménybe alkoholproblémái miatt, ám egy hónap után saját felelősségére távozott. Nem sokkal később a színész ismét rehabra ment, ekkor két hónapot töltött az intézményben.

A Blikk egyik olvasója arról számolt be a lapnak, hogy nemrég látta egy Tatabánya felé tartó vonaton Molnárt, aki szerinte ittas állapotban volt, és egy megállóban gyakorlatilag  leesett a vonatról, később kórházba is szállították.

Molnár erről azt mondta a Blikknek, hogy egyszerűen rosszul lett, azért került kórházba, hozzátette továbbá, hogy ismét elvonóra készül.

Bevonulok egy vidéki intézménybe, amely sokkal szigorúbb és strukturáltabb rehabilitációs központ, mint az előző volt. Úgy döntöttem, részt veszek az egyéves programjukban, így most egy teljes esztendőre elvonulok. (…) Nem akarok több szemrehányást, hogy miért nem csináltam végig, és szeretném végre tényleg rendbe tenni az életem

– magyarázta a színész, aki biztos abban, hogy nem esett vissza, de úgy érzi, olyan helyzetbe került, hogy nem sokáig tudja tartani magát. Mivel a szakmai és a magánélete is tönkrement, azt látja a legjobb megoldásnak, ha egy évre eltűnik, és a nulláról kezdi újra a dolgait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik