Szórakozás

Molnár Gusztáv: Nem tagadom, jelenleg teljesen le vagyok égve

Barátai segítik a színészt.

Molnár Gusztáv 2022 novemberében vonult be egy rehabilitációs központba, hogy kezeltesse alkoholproblémáit. Az intézményben közel kilenc hónapot töltött el, majd hosszú csend után először idén augusztusban adott hírt magáról a közösségi oldalán. A színész azóta több interjút is adott, legutóbb a Blikknek szólalt meg azzal kapcsolatban, hogy érzi magát.

Mint mondta, embert próbáló időszakon megy keresztül. Anyagilag nehéz helyzetbe került, emellett az emberi kapcsolatai is teljesen átalakultak: sokan hátat fordítottak neki, azonban akadnak barátai, akik mellette állnak, és bevételi forrás hiányában is támogatják.

A színész elárulta, hogy miután véget ért a terápiája, rögtön megkínálták különböző színházi szerepekkel és tévés munkákkal, de akkor még úgy érezte, nem áll készen arra, hogy teljes erőbedobással térjen vissza a munkába, inkább a gyógyulására szeretett volna koncentrálni.

Nagyon nehéz helyzetbe kerültem. Nem tagadom, jelenleg teljesen le vagyok égve, de a barátaimnak sokat köszönhetek, mert szállást és ételt biztosítanak számomra. Mindemellett sajnáltatni sem akarom magam, mert azon dolgozom, hogy fokozatosan felépítsem magamat és a jelenlegi helyzet csak átmeneti

– nyilatkozta a lapnak.

Molnár a karácsonyt is egyedül töltötte. Saját bevallása szerint ugyan több meghívást is kapott, végül úgy volt vele, sehol sem szeretné megzavarni a közös családi ünneplést.

Egyedül töltöttem a szentestét, ami nehéz volt, de lelkiekben készültem erre az időszakra, és sokat segített, hogy az önálló estem szövegkönyve az utolsó pillanatig készült, ezért volt elfoglaltságom.

Mint kiderült, december 27-e fontos nap volt a színész életében, bemutatta ugyanis Levél anyámhoz című előadását, melyben tragikus gyerekkoráról és az elvonón töltött időszakáról is mesélt a színpadon.

A terápiám része volt, hogy három hétig nem szólalhattam meg, ami különösen nehéz volt egy olyan embernek, aki annyit beszél, mint én, de nagyon hasznos volt abban a tekintetben, hogy végre magamra figyelhettem

– magyarázta Molnár, aki az elvonón töltött ideje alatt több levelet is írt a kisfiának és az édesanyjának. Ezek közül volt, amit elküldött nekik, és olyan is, amit inkább megtartott magának. Az előadás alatt is felolvasott ezen írásaiból, gyakran elérzékenyülve.

A műsor alatt nem színészkedésből sírtam, ugyanis ez az én életem, és hatalmas dilemma volt számomra, hogy feldolgozzam-e egy előadás során. Azt kell mondanom, soha nem izgultam még ennyire, mint a mostani színpadra lépés előtt, de örülök neki, hogy vállaltam.

Úgy tervezi, januártól beleveti magát a munkába, hogy talpra állhasson anyagilag és a magánéletét is rendezni tudja. Szeretné a fia bizalmát is visszaépíteni, de tisztában van vele, hogy ez hosszú folyamat lesz.

Elárulta, hogy pár hete egy nővel is megismerkedett az interneten, akivel elkezdett közöttük kialakulni valami, de mint mondta, képes nagyon hamar szerelembe esni, ezért óvatos.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik