Szórakozás

Varsányi Réka videóban mutatta meg fogyása történetét

Schumy Csaba
Schumy Csaba
Bő 50 kilót adott le.

Varsányi Rékát idén ősszel az Ázsia Expresszben ismerhették meg a tévénézők, ahová Alekosszal érkezett – aki „speciális kapcsolatként” emlegette kettejük viszonyát. Az egykori ValóVilág-szereplő többször is tett olyan megjegyzéseket a párjára, amivel kiakasztotta a nézőket, a Mokka egyik adásában a műsort vezető Istenes László is megkérdezte tőle, nem szégyelli-e magát a viselkedése miatt.

Varsányi később Lakatos Levente podcastjében árulta el, hogy a műsor óta végleg megszakította a kapcsolatot a vagyonőrrel, ezt megelőzően pedig a Story magazin hasábjain tisztázta, hogy esze ágában sem volt azért fogyni, hogy a görög nőszámba vegye, utóbbi ugyanis korábban azt is kijelentette, hogy amíg párja 55 kilónál többet nyom, addig nem tudja komolyan venni.

Az édesanya egyébként még az Ázsia Expressz forgatása előtt életmódváltásba kezdett, mostanra bő 50 kilótól szabadult meg. Történetének állomásait nemrég az Instagram-oldalán mutatta meg egy videóval.

Megragadtam az alkalmat és az év lezárásaképpen elkészítettem azt a videót, amiről 3 éve csak álmodoztam. A következő évre csak azt kívánom mindenkinek, hogy váljanak valóra az álmaitok. Váltsátok valóra

– írta a felvételek mellett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Varsányi Réka (@varsanyireka) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik