Élet-Stílus

„Nem szégyelled magad?” – Alekosz 3,5 perc után kiakasztotta Istenes Lászlót a Mokkában

tv2
tv2

Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka voltak a Mokka vendégei péntek reggel. A duót a hamarosan induló Ázsia Expressz kapcsán faggatták a műsorvezetők. Arra voltak kíváncsiak, a nehéz fizikai igénybevétel során, amit a verseny jelentett, hogyan osztották le a terheket. Varsányi elmondta, ő arra számított, Alekosz sokszor leveszi a terheket a válláról, ám ez fordítva történt: neki kellett hátizsákot cipelnie a görög celeb helyett. Holott néhány perccel korábban még azzal dicsekedett, hogy „majdnem két éve professzionális testépítőként” tevékenykedik.

A Réka többet. Ezek a fizikai igénybevételek olyan izomcsoportokat vittek volna rossz irányba, amelyek az európai és világversenyeken látszanának. Ezért a Rékára bíztam az oroszlánrészét.

„Hadd kérdezzek már valami keményet: nem szégyelled magad?” – kérdezte Istenes László. Orosz Barbara szerint egy igazi férfi ilyet nem csinál.

A cél érdekében mindent. A Rékának ez nem esett annyira rosszul. Ő ezt szerette. Amúgy is fogyózik. 130 kiló volt. Mondtam neki, amíg 55 nem lesz, addig nem tudom komolyan venni

– részletezte Alekosz.

A felvételt itt lehet visszanézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik