Élet-Stílus

Varsányi Réka Alekoszról: Rengeteg sérelmem van, amit a mai napig nem beszéltünk meg

TV2
TV2
Mindezek ellenére hosszú távra tervez a görög celebbel.

Varsányi Rékát jelenleg Alekosszal láthatják versenyezni a tévénézők az Ázsia Expresszben. A vagyonőr viselkedése több adásban is vegyes érzelmeket váltott ki a nézőkből, illetve magából Varsányiból is, akinek fáj, hogy a görög celeb nem hajlandó monogám párkapcsolatban létezni mellette – a Kecskés Enikő felé támasztott leplezetlen rajongása pedig nemrég már túl soknak is bizonyult neki.

Varsányi Réka most a Story magazinnak adott interjút, melyben kifejtette, abban bízott, kéz a kézben versenyeznek majd az egykori ValóVilág-szereplővel, őt is meglepte, hogy ez végül nem teljesen így történt. Hangsúlyozta, hogy sosem akart Alekosz barátja lenni, a köztük lévő „speciális kapcsolat”, mint fogalom pedig csak utóbbi fejében létezik, ami miatt sok veszekedésük is volt már.

Másfél éve ismerjük egymást, és mindig hálás leszek neki, hogy 120 kilósan, megannyi elutasítás után ő nem ítélt meg engem a kinézetem alapján. De akkor lennék boldog, ha eszébe sem jutna mással kezdeni, és egy normális párkapcsolatunk lenne. Nagyon ragaszkodom Alekoszhoz, de sok esetben nem értem őt. Én is érzékelem, hogy sokszor bántóan viselkedik velem, vagy bántókat mond, de időközben rájöttem, hogy ő igazából fordítva van bekötve. Sok esetben pont az ellenkezőjét gondolja annak, amit mond. De persze ettől még rengeteg sérelmem van, amit a mai napig nem beszéltünk meg

– árulta el a lapnak.

Alekosz korábban azt is kijelentette, hogy amíg a barátnője nem fogy 55 kilóra, addig nem tudja komolyan venni. Ezen kinyilatkoztatását most a Story-nak is megerősítette, mire Varsányi elmondta, esze ágában sincs azért fogyni, hogy a görög nőszámba vegye.

Nagyon sokszor éreztem már úgy, hogy elég volt, hagyjon engem békén, és lezártam a kapcsolatunkat. De ilyenkor átvált, és elkezd közeledni. Hiába veszünk össze, sosem engedi el a kezem, mindig visszajön.

Ami a jövőjüket illeti, Varsányi jelenleg úgy tervezi, kivár, aztán majd meglátja, mit lép Alekosz. Elárulta, nehéz hat év van mögötte, annak idején ugyanis két kisgyerekkel maradt egyedül egy albérletben, túlsúlyosan, a diplomamunkáján dolgozva. Mint mondja, ebben az időszakban nem hitt abban, hogy valaha is rátalálhat a szerelem – ekkor érkezett viszont az életébe a vagyonőr.

Alek ismeri a kislányomat és a kisfiamat is, akik mára 7 és 9 évesek. Voltak már közös programok is, és nagyon aranyos velük. Nem igazán tudom, hogy mi lesz ebből kettőnk között, de egy biztos, 23 éves korom óta egyedül vagyok, és a harmincas éveimet már nem így akarom leélni. Hosszú távú boldogságra vágyom Alekosszal

– tette hozzá.

Story

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik