Szórakozás

Radics Gigi a gyereke apjáról: Nap mint nap bebizonyítja, hogy jobb apukája nem is lehetne a kislányomnak

TV2
TV2
A nyáron váltak külön Mikus Áronnal.

Három évvel ezelőtt derült ki, hogy Radics Gigi és Mikus Áron egy párt alkotnak. Kislányuk, Bella nem sokkal ezután, az év októberében született meg.

Az énekesnő idén nyáron tudatta a közösségi oldalán, hogy gyereke apjával a szakítás mellett döntöttek, később pedig úgy nyilatkozott a történtekről, hogy szerinte nem okvetlenül tragédia az, ha két ember élete különválik.

Radics nemrég a Instagramon kívánt boldog ünnepeket a rajongóinak, posztjában pedig hosszasan írt arról is, mennyire hálás a szeretteiért, és azért, hogy boldog, emlékezetes pillanatokkal tölthetik meg a kislánya gyerekkorát.

Hálás a szívem, mert láthatom a szüleimet boldog nagyszülőként, a tesómat nagybácsiként, az egyetlen nagymamámat dédiként…..a legjobb barátomat és párját most már Bella barátaiként, akikkel imád játszani… Áront, gyermekem apját, aki nap mint nap bebizonyítja, hogy jobb apukája nem is lehetne a kislányomnak. Ezekért a pillanatokért érdemes élni. Köszönöm nektek, hogy színpadon állhatok és halljátok üzeneteimet, amit szeretnék közvetíteni dalaimon keresztül, köszönöm a zenekaromnak, akikkel olyan érzés együtt zenélni, mintha más dimenzióba kerülnék. KÖSZÖNÖM. ❤️

– zárta sorait az énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Radics Gigi (@gigiradicsofficial) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik