Élet-Stílus

Radics Gigi először beszélt a szakításáról: Ha két ember élete különválik, az nem okvetlenül tragédia

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
Volt párjával együtt nevelik hároméves lányukat.

Radics Gigi augusztusban árulta el, hogy három év együttlét után szétmentek párjával, akivel egy közös gyerekük született. Az énekesnő a Best legújabb számában nyilatkozott először a szakítás óta.

27 éves múltam augusztusban, és azt kell mondjam, mostanra értem meg igazán lelkileg. Rengeteg tapasztalás van a hátam mögött, és mára még inkább tudom értékelni azt, amim van. Mindig a pozitivitást hirdettem, és a lányomnak, Bellának is azt tanítom, hogy ha egy ajtó bezárul, mindig nyílik egy új. Ez nemcsak üres frázis, tényleg így van, legalábbis az én életemben… Ha két ember élete különválik, az nem okvetlenül tragédia, és nincs kőbe vésve, hogy ebből csak rossz következhet, kisülhet belőle valami jó is. Én most egyszerűen csak élvezem az életet Bellával

– fogalmazott az egykori Megasztár-győztes, aki elmondása szerint sok felkérést kap, rengeteg kihívás áll előtte.

Radics Gigi elmondta, volt párjával nagyon jól együtt tudnak működni óvodás kislányuk felügyeletét illetően.

A hétköznapok Bella szempontjából nem is változtak, az időbeosztás is a régi, így ő a legkevésbé sem szenved hiányt semmiben. Sőt, most több szobája is van egyszerre, kétszer annyi játékkal és ruhával.

Az énekesnő erős családi háttérrel rendelkezik, és a barátai is mindenben támogatják, de anyaként igyekszik a lehető legtöbbet maga lenni hároméves gyerekével. „Eleve nagyon anyás, és már egyre több mindent felfog a körülötte zajló világból” – meséli az édesanya.

Számomra az anyaság a létezésem beteljesülése. Az, hogy láthatom a saját lányomat fejlődni, alakulni, egy megmagyarázhatatlan erővel ruház fel. Boldogságot érzek, és mérhetetlen szeretetet, ha rá gondolok vagy róla beszélek.

Radics Gigi egy azon sztárok közül, akik idén nyáron szakítottak. Ha kíváncsi vagy a többiekre, az alábbi cikket ajánljuk figyelmedbe:

Kapcsolódó
Tóth Gabi, Britney Spears, Radics Gigi – a nyár legmeglepőbb sztárszakításai
Összeszedtük, mely sztárpárok kapcsolata ért véget a közelmúltban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik