Szórakozás

Pálfiné Paulina szeretné, ha a vakarásról írt szakkönyve egyetemi kurzusok alapjává válna

RTL
RTL
Tervezi, hogy saját iskolát is nyit majd.

A Város Királynőinek legutóbbi adásában Pálfiné Szabó Paulina egy barátnőjével találkozott: elmondta neki, hogy családi problémái vannak, ezért plusz segítséget kért tőle a vakarásról írt könyvének összeállításában.

Szakkönyvet írok a scratchingről, magyarul a vakarásról. Azt szeretném, ha ezt tanítanák az iskolákban. Sőt, egy iskolát is szeretnék nyítni. Szeretném az embereknek leírni ebben, hogy tudományos alapon mit jelent a vakarás. Milyen jótékony hatása van az agyra, a testre, a stresszre. Az a célom, hogy a könyvem egyetemi kurzusok alapja legyen

– magyarázta a vakarószalont üzemeltető üzletasszony, majd kifejtette, milyen gondok gyötrik.

Mint mondta, a fiát, Gábor kirabolták Andorrában, és bár ő nem sérült meg, 120 milliós kára keletkezett. Aggódik emellett a lánya, Kalmár Paulina lelkéért is, úgy látja ugyanis, hogy utóbbi nem boldog, rájött továbbá arra is, hogy még mindig beszélget a volt párjával, aki szerinte nem bánt vele jól.

Kapcsolódó
Vakarószalon, hajhosszabbítás, ingatlanok – így szerezték a vagyonukat A Város királynői
December elején újra azt nézhetjük az RTL-en, hogy miként élnek a gazdagok, így utánanéztünk, a cégeik milyen teljesítményt nyújtottak az elmúlt években. Néhányuknál a vállalkozások beszámolói finoman szólva sem indokolják a luxus jelzőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik