Szórakozás

Lakatos Levente Rékasi Károlyról: Mire osztja az észt? 23 évnyi Barátok köztre?

tv2
tv2
„Benne ragadt kicsit Bartha Zsolt karakterében, kicsit a magyar Tom Cruise-nak is gondolja magát.”

Meglehetősen sok konfliktust tartogat a Farm VIP idei évada: Rékasi Károly a kezdetektől fogva nehezen jön ki Szabyesttel, mint ahogy Lakatos Leventével is akadtak már vitái. A Story magazin felkereste az érintetteket, hogy sérelmeikről beszéljenek. Lakatos azt mondja, szerinte Rékasi végig szerepben volt a műsor alatt, ami akár szakmai ártalomnak is betudható.

Nem tudtunk rajta kiigazodni, mindig valamilyen szerepet öltött magára, és úgy éreztem, ritkán volt őszinte. Szerintem ez valamiféle szakmai ártalom lehet. Benne ragadt kicsit Bartha Zsolt karakterében, kicsit a magyar Tom Cruise-nak is gondolja magát, lévén ezer éve ő a szinkronhangja. Pedig jó lett volna őt magát, Rékasi Károlyt megismerni. Számomra taszító volt, hogy az érdemeit hangoztatva bírálta például Szabyt. De kérdem én, pontosan mire osztja az észt? A 23 évnyi Barátok köztre?

Szabyest is megszólalt az újságnak, ő úgy látta, kamerákon kívül Rékasi normális volt, ám mihelyst munkába álltak az operatőrök, „leereszkedő stílusra váltott, és mintha kicserélték volna”.

Rékasi is megszólaltatta a lap:

Ha véleményezném ezt a két fiút, azzal gyakorlatilag a kakát ölelem magamhoz, és magam is kakaszagúvá válnék, amit nem akarok. Méltatlan lenne hozzám. (…) Soha nem szabad elfelejteni, hogy egy vélemény fontos, de még fontosabb, hogy ki az, aki formálja. Én ezért nem foglalkozom velük.

A színész hozzátette: szerette volna kipróbálni, milyen egy valóságshow, de ma már nem menne ilyen produkció közelébe, ahogy „Szabyesttel egy utcába sem”.

story

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik