Szórakozás

Arcplasztikával gyanúsították Jennifer Lawrence-t, a színésznő tiszta vizet öntött a pohárba

JULIEN DE ROSA / AFP
JULIEN DE ROSA / AFP
Az elmúlt időszakban többen észrevették, hogy megváltozott az arca. Itt a magyarázat.

Egy magazinban jelent meg Jennifer Lawrence és Kylie Jenner beszélgetése, ami során a szépészeti beavatkozások is szóba kerültek. A 33 éves Oscar-díjas színésznő itt reagált a találgatásokra, miszerint megműttette az arcát. Mint mondta, az, hogy megváltoztak a vonásai, sminkelési technikáknak és az idő múlásának tulajdonítható.

Hihetetlen, hogy mire képes egy kis smink. A sminkesemet a plasztikai sebészemnek hívom, mert az utóbbi hónapokban, mióta vele dolgozom, mindenki meg van róla győződve, hogy plasztikáztattam szemkörnyéken. Mindenkinek mondom, hogy nem volt műtétem, csak ki vagyok sminkelve

– árulta el Lawrence, akiről az elmúlt időszakban az a hír járta, hogy feltöltette az ajkait és az orrát is megműtötték. Az Éhezők viadala színésznője azonban az interjúban kiemelte: teljesen normális, hogy változik az arcunk, ahogy egyre idősebbek leszünk.

19 évesen kezdődött a karrierem, szóval onnantól kezdve kapom az előtte-utána képeket egészen 30 éves koromig, amikre csak azt tudom mondani: felnőttem. Lement rólam a babaháj, és az arcom megváltozott, mert öregszem. Mindenki azt hitte, hogy orrműtétem volt, de én azt mondom, pontosan ugyanolyan az orrom, csak az arcom keskenyebb lett

– magyarázta Jennifer Lawrence.

Egyébként a színésznő meglátásaival Jenner is egyetértett. Elmondása szerint őt is hasonló vádak érték, róla is évek óta keringenek pletykák, miszerint orvosok sokat dolgoztak az arcán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik