Szórakozás

A Nagy Ő Betti a Jákob Zoltánnal való kapcsolatáról: Hamarosan lezárjuk ezt a mostani helyzetet

TV2
TV2
A műkörmösként dolgozó nő elárulta, hányadán vannak most a milliárdossal.

Az idei A Nagy Ő végén Jákob Zoltán úgy döntött, Hajnal Bettinával szeretne tovább ismerkedni. Bár a finálé után úgy nyilatkoztak, a forgatásokat követően nem találkoztak, nehogy lebuktassák magukat, mielőtt adásba kerül a műsor utolsó része, annyi bizonyos, hogy legalább egy randin már túl vannak, erről ugyanis Betti a TikTok-oldalán beszámolt. Jákob egyébként nemrég egyedül utazott Dubajba, elmondása szerint egyebek mellett azért is, hogy tudjon merengeni kettőjük kapcsolatán.

Hajnal Bettina a Kiskegyednek beszélt arról, hol tart most és merre halad a kapcsolatuk a milliárdos üzletemberrel. Mint elmondta, műkörmösként rengeteget dolgozik, alig van szabadideje, ezért is történhetett meg, hogy eddig alig találkoztak Jákobbal, és a dubaji útra sem tudott vele tartani.

Tartjuk a kapcsolatot telefonon. Én folyamatosan dolgozom, reggeltől estig, napi 12 órát. Emiatt sem tudott még kibontakozni a kapcsolatunk. Nehezen tudunk összehozni programokat. Nekem van egy 8 éves kislányom, és vele vagyok esténként. Találkoztunk már pár alkalommal, randiztunk, és nagyon örülök, hogy egy olyan oldalát is megismerhettem, amit a műsorban nem. Neki ez a dubaji út most egy spontán utazás volt. Kivitelezhetetlen lett volna, hogy vele menjek, mert nekem a vendégeim hónapokkal előre be vannak írva a naptáramba

idézi a Blikk Hajnal Bettinát, aki azt is elárulta: Jákob már jelezte neki, hogy szeretne majd egy nagyobb beszélgetést vele, miután hazaér.

Szerintem ő már készen áll a döntésre, és hamarosan lezárjuk ezt a mostani helyzetet. Nem tudom, hogy érez irántam és el akar-e mélyülni ebben a kapcsolatban, vagy abbahagyjuk az ismerkedést is. Én várom a folytatást! Nekem kialakult a műsor alatt a szerelmi érzés iránta, de ez mostanra már átalakult

– fogalmazott Betti, aki mindenképpen szeretné újraéleszteni azt az érzést, ami a műsor alatt alakult ki benne.

A pár hivatalosan is szakított:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik