Élet-Stílus

A Nagy Ő: Jákob Zoltán és Betti elárulták, tovább ismerkedtek-e a műsor után

TV2
TV2
A Mokkában adtak interjút.

Tegnap ért véget A Nagy Ő idei évada, melynek végén Jákob Zoltán úgy döntött, Bettivel szeretne tovább ismerkedni. A pár ma a Mokkában vendégeskedve mesélt arról, hogy alakul a kapcsolatuk a forgatások óta.

Betti a műsorvezetők érdeklődésére elárulta, rögös utat kellett megtennie Jákob szívéhez, de úgy érzi, megérte. Mint mondta, a műsor kezdetéig 13 kilót fogyott, ennek ellenére viszont a kastélyban is többen bántották azzal, hogy van rajta súlyfelesleg. Bár azóta tovább fogyott, jelenleg jól érzi magát a bőrében, és továbbra is az egészséges életmód mellett szeretne maradni, nem sürgetve semmit.

Ami az üzletemberrel való kapcsolatukat illeti, Jákob elárulta, hogy a forgatások után voltaképpen a napokban lesz lehetőségük először arra, hogy nyilvános helyen folytathassák az ismerkedést.

Ahogy véget ért a műsor, Bettit rögtön el is vitték a szülei. Hivatalosan nem találkozhattunk, hogy le ne bukjunk. Engem egyébként is figyelnek az emberek. Igazán most tudunk kezdeni úgy kibontakozni

– mondta a milliárdos, aki egy vacsorán képzeli el a következő randit.

Jákob az interjú során arról is beszélt, hogy már a műsor elején érezte, hogy valószínűleg Betti lesz nála a befutó, de végül a családiasság volt az, ami segített neki döntésre jutni a választottját illetően. A fináléban egyébként a másik jelöltjének, Natinak is megismerkedett a szüleivel, akiket ugyancsak szimpatikusnak talált.

A Nagy Ő tavalyi évadában Árpa Attila kereste a szerelmet, ő viszont a finálé után arról számolt be a választottjával, hogy már az utolsó adás végén is érezték, hogy a forgatással együtt az ő történetük is a végéhez ért.

Kapcsolódó
Nem maradt együtt Árpa Attila és A Nagy Ő győztese, Timi
A Nagy Ő után az ő románcuk is véget ért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik