Szórakozás

Jákob Zoltán Betti nélkül utazott Dubajba: Egyedül jöttem, hogy tudjak merengeni kettőnk kapcsolatáról

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu
Azt mondja, újabb nagy beszélgetés vár rájuk, ha hazatért.

November első vasárnapján ért véget A Nagy Ő idei évada, melynek fináléjában Jákob Zoltán úgy döntött, Hajnal Bettinával szeretne tovább ismerkedni. A pár az utolsó adást követő napon a Mokkában vendégeskedett, ahol elárulták, hogy a forgatásokat követően nem találkozhattak, hogy le ne bukjanak, de hamarosan egy étteremben szeretnék folytatni az ismerkedést. A műsor befejezésével kapcsolatosan akkor a 24.hu-nak is interjút adott az üzletember, Betti pedig nem sokkal később a TikTok-oldalán mutatta meg, milyen volt az első privátban eltöltött randijuk Jákobbal.

Az üzletember nemrég Dubajba utazott, egy Instagramos kérdezz-felelek alkalmával pedig megosztotta a követőivel, hogy egyedül vágott neki az útnak. Amikor egyik követője arról érdeklődött, jó kapcsolatban vannak-e még Bettivel, a milliárdos a következőt válaszolta a korlátozott ideig elérhető történetében:

Persze! Viszont most azért jöttem el pár napra Dubajba egyedül, hogy tudjak merengeni a kettőnk kapcsolatáról… Miután visszatérek, lesz egy újabb nagy beszélgetésünk

fogalmazott.

Kapcsolódó
Jákob Zoltán végignézte A Nagy Ő-t: A lányokban volt bizonyos szintű megjátszás
A nemrég befejeződött párkereső műsor, A Nagy Ő kapcsán kérdeztük a magyar milliárdost, hol tart ismerkedésük a műsor végéig jutó Bettivel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik