Szórakozás

A Nagy Ő: Betti megmutatta, milyen volt az első privátban töltött randijuk Jákob Zoltánnal

TV2
TV2
Ahogyan ígérték, egy étteremben folytatták az ismerkedést.

Múlt vasárnap ért véget A Nagy Ő, melynek fináléjában Jákob Zoltán úgy döntött, Hajnal Bettinával szeretne tovább ismerkedni.

A pár hétfő reggel a Mokkában vendégeskedett, ahol elárulták, hogy a forgatásokat követően egészen az utolsó adás debütálásáig nem találkozhattak egymással, hogy le ne bukjanak, de úgy tervezik, egy étteremben lesz majd az első kamerán kívüli randevújuk.

Az említett randira azóta sor is került, amiről Betti részleteket is mutatott a TikTok-oldalán. A felvételekből kiderült, hogy először fodrászhoz ment, majd egy étteremben találkoztak Jákob Zoltánnal, ahol úgy tűnt, igen jól érezték magukat.

@hjnlbttn Első randink🤩🥰❤️hajamért külön köszönet a fodrásznak @Vivien Rácz keressétek bizalommal#randi#kollazs#koszonom#keszulodes#nekedbe#nekedbelegyen#fy#foryou#fory#foryoupage #foryoupageofficiall @Jákob Zoli #fourseasonshotel ♬ Love Me Like You Do(Remix) - 南辰Music

Az üzletember egyébként nemrég a 24.hu-nak adott interjút a műsor végével kapcsolatban.

Kapcsolódó
Jákob Zoltán végignézte A Nagy Ő-t: A lányokban volt bizonyos szintű megjátszás
A nemrég befejeződött párkereső műsor, A Nagy Ő kapcsán kérdeztük a magyar milliárdost, hol tart ismerkedésük a műsor végéig jutó Bettivel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik