Szórakozás

Istenes Bence azt mondja, bocsánatkérésére nem válaszolt Rácz Jenő

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu és Marjai János
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu és Marjai János
Talán majd a ringben kíván válaszolni a séf.

Az rtl.hu készített Istenes Bencével interjút a vasárnapi Sztárbox-adás előtt, ahol majd Rácz Jenővel mérkőzik meg a műsorvezető. Kettejük kapcsolata eddig sem volt felhőtlen, ám Istenes az elmúlt napokban a  rajongói által írt üzeneteket fűzte kollázsba Instagramján, melyek közé rasszista hangvételűek is bekerültek. Ezt meglátta a séf is, aki méltatlannak nevezte a történéseket.

Erről is kérdezte a oldal Istenest, igaz, úgy fogalmazva: „becsúszott közéjük néhány nagyon alpári stílusú is”.

Figyelmetlen voltam, a kirekesztésnek sem a sportban, sem a médiában nincsen helye. Tőlem ez teljesen távol áll, eddig sem volt soha ilyen megnyilvánulásom és ezután sem lesz soha. Ez a komment, amit kitettem, figyelmetlenségből történt, de azonnal le is vettem és kicseréltem szofisztikált kommentekre, emiatt azonnal elnézést kértem nyilvánosan és Jenőnek privát üzenetet is küldtem ezzel kapcsolatban. Megírtam, hogy sajnálom és elnézést kérek tőle, ez csak egy figyelmetlenség volt.

A lap kérdésére Istenes elmondta, Rácz Jenő nem válaszolt neki. Úgy fogalmazott továbbá, indulatoknak nem lesz helye a ringben:

Szerintem az indulatokat nem szabad bevinni a ringbe, ott higgadtnak kell maradni. Sokan azt gondolják, ha bemegy két ember a szorítóba, akkor össze-vissza verik egymást, de így nem lehet, itt taktika van, okosan kell csinálni, alkalmazkodni kell az ellenfélhez, és el kell érni, hogy a te zenéd szóljon a ringben, és a te ritmusodban bokszoljatok.

Istenes ma Sebestyén Balázsék rádióműsorában is megmagyarázta, mi miatt lehetett figyelmetlen az Instagram-sztorival:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik