Szórakozás

Angoltudás hiányában József gazda rossz bort vett és nem tudott fagyit kérni az írországi álomúton

Katona László / RTL
Katona László / RTL
A bort édesítőszerrel javították fel, a fagyizóban pedig a mutogatás módszerét választották.

Miután obszcén kijelentése miatt utolsó két feleségjelöltje faképnél hagyta, József gazda a korábban kikosarazott Böbét vitte magával az írországi álomnyaralásra a Házasodna a gazdában. Az utazás elején a reptéri csap, a szállodai lift és a szobaajtó fogott ki a gazdán, a szerencsétlenkedés pedig a csütörtöki részben is folytatódott.

József gazda száraz fehér bort szerzett a romantikus tengerparti randira, azok után, hogy Böbe kifejezetten megmondta neki, hogy az édeset szereti. A gazda azzal védekezett, hogy csak töri a nyelvet, ezért nem a megfelelő bort választotta a boltban. A találékony asszony ez után előkapta a hotelből hozott édesítőszert, és azzal ízesítette a puskaporhoz hasonlított italát.

Egész jó íze lett a bornak. Szuper csaj!

– mondta el utóbb a gazda, majd amiatt panaszkodott, hogy bár ő mély beszélgetést tervezett arajelöltjével, a nő nem tudott kapcsolódni ehhez, ami nagyon rosszul esett neki. Amikor Böbe ismét szóvá tette, hogy édes bort szeretett volna inni, József gazda azt mondta neki: „Annak biztos, hogy hangot adsz hamar, ha valami nem jó.”

Nem volt túl tiszta már a hangulatom hozzá, és ezért szerintem nem tapintatos dologgal fegyelmeztem őt, amikor úgy éreztem, hogy nem képes egy kicsit meghittebb, mélyebb, érzelmesebb beszélgetésre. Ez bizony az este további részére nagyon rányomta a bélyegét

– fogalmazott a férfi.

Az előző esti veszekedés után József gazda másnap meg akarta beszélni a dolgokat, de tíz perces monológja inkább csak felzaklatta Böbét, aki azt is kikérte magának, hogy ő ugyan nem házisárkány, csak kiáll az igazáért.

Később kiszúrtak egy fagyizót, de a rendeléssel ismét gondok akadtak.

Böbe, nem Felsőlajoson vagyunk. Van némi…? Tudod, az a másfajta nyelv, ami másképp nyal, mint a miénk, az másképp is beszél. Erre készüljünk fel, hogy én nem tudok semmit. Úgyhogy nem buta vagyok, hanem próbálom magam megértetni. Mutogatni fogok

– vázolta fel a helyzetet a gazda, aki a pultnál így is tett, mellé pedig magyarul mondta, hogy mit szeretne kérni. Bár úgy gondolta, ő nagyon jól mutogat, szerinte az ottaniak összeesküdtek ellenük. „Nagyon nehezen próbálták venni azt, hogy én mit szeretnék elmagyarázni” – vélekedett a férfi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik