Szórakozás

Házasodna a gazda: József olyan kijelentést tett, ami után mindkét jelöltje faképnél hagyta

Kriszti sírva is fakadt azon, amit a gazda mondott neki a műhelyben.

A Házasodna a gazda kedd esti adásában József gazda közölte a jelöltjeivel, hogy egyiküket álomrandira viszi majd. Krisztivel a műhelyben kezdett el beszélgetni, tudta ugyanis, hogy a nő rajong a gépekért. Mint mondta, nagy vágya volt, hogy megszerezhesse az említett eszközöket, mire Kriszti azt kérdezte tőle, jelenleg mi az, amire vágyik.

– Most? Megtalálni a puncit, akit nagyon szerethetek.
– Hát…
– Itt van, ez az igazság. Testet is akarok, nem viccelek. Olyan testet szeretnék, aki az enyém. Én vagyok, akit dédelgethetek. Akit nagyon szerethetek, muszáj, fontos. Ez az egy pont, amivel a legközelebb tud kerülni egy férfi a kincséhez, az ő szerelméhez.
– Akkor kincset keresel, szerelmet, vagy puncit? Nem mindegy!
– Nem, de én mindet keresem, és egyben keresem. Nem megyek el baszni máshova, nem megyek el szerelemért máshova!
– Ez annyira bántó tud lenni, amikor punciként nevezel meg egy nőt!

– hangzott a szóváltás, amit követően Kriszti kisétált az udvarra, nem sokkal később viszont visszatért, és közölte a gazdával, hogyha „puncit” keres, azt megkaphatja pénzért, ő viszont éppen a tiszta lelkét kedvelte meg benne.

Bennem volt egy ilyen álomkép, hogy én úgy lennék a királynőd. Te házvezetőnőt meg puncit keresel? Nem, semmiképp!

Kriszti hangsúlyozta, nem a szexszel van problémája, a tárgyiasítás az, amivel nem tud megbékélni.

A beszélgetést követően Kriszti kijelentette, hogy haza akar menni. Feldúltan érkezett vissza a kertben várakozó Timihez, akinek sírva árulta el, mik hangzottak el a műhelyben.

Ennél én is több vagyok. Köszönöm, hogy ezt elmondtad. Én sem akarok csak egy punci lenni. Lehet, pont ez volt az a fal, amit húztam, hogy nem tudtam kicsit beljebb engedni. Valamit éreztem. Ez nálam is ugyanígy kiverte volna a biztosítékot. A nő nem csak egy test

– nyugtázta a hallottakat Timi, majd ő is elkezdett összepakolni.

József gazda meglepődve fogadta Timi döntését, akinek bár megpróbálta elmagyarázni a miérteket, a nő hajthatatlan volt. A jelöltek végül egy autóval távoztak a birtokról, a gazda pedig a történtek után úgy határozott, visszahívja Böbét, akit korábban hazaküldött.

Kapcsolódó
Házasodna a gazda: József gazda zokogva omlott össze, miután szakított Böbével
Gergő gazda pedig Anitát küldte haza a legutóbbi részben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik