Szórakozás

„Egy jó asszony mindent megbocsát?” – József gazda a vésztartalékhoz nyúlt, visszahívta Böbét

RTL
RTL
Miután többi feleségjelöltje faképnél hagyta, a gazda a korábban kikosarazott Böbét vitte magával az álomnyaralásra.

Miután Kriszti és Timi cserbenhagyták József gazdát annak egy nőket tárgyiasító kijelentése miatt, a férfi a Házasodna a gazda szerdai részében felhívta Böbét, akivel már korábban szakított, hogy megkérdezze, ő elmenne-e a vele az írországi álomrandira.

Oh, Böbe… bajban vagyok, kincsem. Nem jól alakultak a dolgok a lányokkal, és sokat tépelődtem azon, mert ez egy nagyon disznómunka, de én, amikor kell, vállalom magamat. Úgy érzem, Böbe, akkor sokkal jobban ragaszkodtam hozzád, amikor elküldtelek. Akkor kerültem igazán hozzád. Ez így van, Böbe! Sajnálom, de éles helyzet van, és most fordult a kocka, most te döntesz. Még van rá lehetőségem, hogy elvigyek valakit az álomnyaralásra, úgyhogy ha most kész vagy rá, bepótolhatjuk, amit elmulasztottunk. Holnap eljöhetsz velem Írországba. Ez most teljesen komoly kérdés: eljönnél velem az álomrandevúra?

– vázolta fel a helyzetet a gazda, elhallgatva ugyan a pontos részleteket, de tőle megszokott módon el-elcsukló hangon.

Böbe kitörő örömmel mondott igent a lehetőségre. 

József gazdát másnap kétségek gyötörték, miközben a nőre várt a reptéren, azon elmélkedett, vajon tényleg elmegy-e kikosarazott feleségjelöltje. Böbe végül megérkezett, a gazda megkönnyebbülve ölelte meg őt.

Visszalépett az életembe, ismét itt van, nagyon hálás vagyok neki. Félretettük azt, amit e világ diktál nekünk, csak előre megyünk. Esélyt adtunk annak, hogy tisztázzunk mindent, és csodálatosan folytassuk innen az életünket, együtt

– mondta a gazda.

Amikor Józsi felhívott, elmondta nekem, hogy a vésztartalékra szükség van, és én igent mondtam. Természetesen azért, mert nagyon szeretném megismerni közelebbről is. Nagyon sokat szeretnék vele beszélgetni, és fontos számomra, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz

– fogalmazott Böbe.

Ezek után József gazda még bénázott kicsit a reptéren, ugyanis kifogott rajta a reptéri csap, majd az ír szállodában a lift és a szobájuk ajtaja. A gazda mindezek ellenére izgatottan várta, hogy kiderüljön:

Böbe vajon erősebb jellem-e, mint a másik két lány? Vajon megmutatja-e, hogy egy jó asszony mindent megbocsát?

Kapcsolódó
Házasodna a gazda: József olyan kijelentést tett, ami után mindkét jelöltje faképnél hagyta
Kriszti sírva is fakadt azon, amit a gazda mondott neki a műhelyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik