Szórakozás

„Nem volt mit megbocsátani” – megszólaltak a botrányról a József gazdát faképnél hagyó arajelöltek

RTL
RTL
Elég volt egy obszcén szó, hogy az istenfélő, jómódú gazdát az utolsó két feleségjelöltje ne akarja többé párjának.

Nagy port kavart a Házasodna a gazda keddi részében József gazda azon kijelentése, miszerint az az álma, hogy megtalálja a „puncit”, amit nagyon szerethet. „Annyira bántó tud lenni, amikor punciként nevezel meg egy nőt!” – mondta erre Krisztina, aki nem sokkal később közölte a férfivel: hogyha „puncit” keres, azt megkaphatja pénzért, ő nem tud megbékélni a tárgyiasítással, úgyhogy hazamegy. A történteket Tímeával, a gazda másik feleségjelöltjével is megosztotta, aki ez után szintén a távozás mellett döntött. Egészen pontosan úgy fogalmazott: „Én sem akarok csak egy punci lenni.”

Az epizód adásba kerülése után a szereplők a Story magazinnak nyilatkoztak. A gazda azt mondta a lapnak, soha nem fordult még elő vele hasonló eset. Utólag belátja, hogy átlépett egy határt azzal, amit mondott, de szerinte Kriszti túlreagálta a dolgot.

Krisztinának nem volt igaza, mert csak kiragadott egy szót a szövegkörnyezetből, és utána képtelen volt ezt elengedni. Hiába próbáltam megmagyarázni, nem hagyta. Pedig szerintem ha normálisan megbeszéljük, akkor megértette volna, és nem dönt elhamarkodottan. Ahogy a műsorban is láthatták, én mindig mindent megmagyarázok. Ezt is át tudtuk volna beszélni, ha nyitott lett volna rá. Timi távozását azért sajnálom, mert szerintem mi tudnánk lelki szinten azonosulni. Bánt, hogy nem léptem időben vele kapcsolatba

– fogalmazott József gazda, aki nem is emlékszik, hogy bocsánatot kért-e a két nőtől, olyan mértékben sokkolták a történtek.

Józsi egy olyan pontot talált meg, amire én ugrom, és amivel dolgom van. Más megfogalmazásban biztos tudtunk volna felnőttként beszélni a témáról, ez a szóhasználat viszont kiverte nálam a biztosítékot

– mondta el Krisztina, hozzátéve: a nők tárgyiasításától kinyílik a bicska zsebében. Mint mondja, azóta leülepedett benne a dolog, nem neheztel a gazdára, de ennél többet nem kíván foglalkozni vele.

Tímea is feldolgozta már magában a történteket.

Bennem a végére összeállt Józsi világnézetéről egy kép, ami különbözött az enyémtől. Nem volt mit megbocsátani, hiszen mindenkinek megvolt a saját belső harca. Én nem hibáztatom őt semmiért. A műsor után békességet, minden jót és szépet kívánok.

József gazda arról is beszélt a lapnak, hogyan viszonyul a nőkhöz, és mit vár a párjától:

Beállítottságomból adódóan tisztelem a nőket, mert tudom, mennyi terhet visznek: ott van a család, a háztartás, a férj, a gyerek, a problémák. Ezek a helyzetek rabszolgát csinálnak a hölgyekből. Fiatal koromban eltökéltem magamban, hogy a páromnak nem kell majd dolgoznia, hiszen éppen elég neki a gyermeknevelés. Természetesen fontos, hogy legyen rálátása a gazdaságra, és érdekelje, mert ha hidegen hagyja, akkor később ez problémát fog okozni.

A gazda egyébként a Krisztivel és Timivel történtek után visszahívta Böbét, akit korábban már hazaküldött. A nő élt a lehetőséggel, hogy folytassák az ismerkedést és elutazzanak egy álomnyaralásra.

Kapcsolódó
„Egy jó asszony mindent megbocsát?” – József gazda a vésztartalékhoz nyúlt, visszahívta Böbét
Miután többi feleségjelöltje faképnél hagyta, a gazda a korábban kikosarazott Böbét vitte magával az álomnyaralásra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik