Szórakozás

„Minden nap megsimogatom a táskáimat” – Bemutatkoztak A Város Királynői főszereplői

Van olyan szereplő, aki úgy véli, a gyűjteményének értéke úgy 10-12 budai ingatlan árával vetekedhet.

Az RTL csütörtökön délután jelentette be, hogy december negyedikén indul A Város Királynői – The Real Housewives of Budapest, közleményükben pedig a főszereplők kilétét is leleplezték.

A hölgyek ma a Fókuszban is bemutatkoztak a közönségnek, rövid betekintést engedve abba, hogyan élik a hétköznapjaikat.

Minden nőnek a gardróbja a szentélye! Itt sorakoztatom fel a táskáimat. Minden nap elsétálok mellettük és meg is simogatom őket

– hangzik el az intróban, mire érkezik a kontra egy másik szereplőtől, aki úgy saccolja, a gyűjteményének értéke 10-12 budai ingatlan árával vetekedhet.

Apró Annát néhány éve a Cápák közöttben ismerhette meg az ország. Mint mondta, annak idején valaki azt mondta neki, ha nyugalmat akar repülés közben, legyen elég pénze magángéppel utazni.

Hát, most már van

– jelezte az adásban.

Apró a műsort illetően úgy fogalmazott, a Cápák közöttben „okosan” mutatta be, hogyan érdemes költeni, a hamarosan debütáló realityben pedig azt fogja, hogyan kell „eggyel butábban pénzt szórni”.

Micheller Mónika rövid bemutatkozásában elárulta, hogy nincs férjnél, és bár szeretné, ha görög származású kedvese eljegyezné egy legalább négykarátos kanári gyémánttal, a házasság saját bevallása szerint nem célja, és gyereket sem szeretne.

A teljes adásrészletet és a szereplők bemutatkozását ide kattintva lehet megnézni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik