Szórakozás

Tóth Gabi: Megállom a helyem egy olyan világban is, ahol a gyűlölet hangos, a dicséret viszont halk

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Mint mondja, nehéz időszak van mögötte, de ma már tudja, hogy nincs mitől félnie.

Október végén jelent meg Tóth Gabi Átkozott nyár című legújabb dala, mellyel az volt az énekesnő célja, hogy elmondja azt, amit eddig nem tudott, vagy inkább nem akart. Pár nappal később bejelentették, hogy Tóth a Sztárban Sztár leszek!-ben is előadja a számot, a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével. Az énekes és a táncos a produkciót egy csókkal fejezte be, így vállalták fel, hogy egy párt alkotnak.

Tóth Gabi a minap közösségi oldalán osztotta meg, hogy az Átkozott nyár videoklipje két hét alatt egymillió megtekintést ért el a YouTube-on. A sikerről a Metropolnak nyilatkozott az énekesnő.

Ennek a dalnak a megszületése olyan volt, mint amikor végre kinyílik egy szelep, és kitódul rajta a felesleges gőz: megkönnyebbülésnek éreztem a születése pillanatát. Jól esett elénekelni, kiénekelni magamból. Az pedig, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen sokan sokan meghallgatták, külön öröm számomra. Persze tudom, hogy voltak, akik csak azért kattintottak rá, hogy keressenek valamit, amibe bele lehet kötni, de azokkal én nem foglalkozom. Számomra az a lényeges, hogy hány embernek tudtam boldogságot okozni vele. Mert ez a fontos, ezektől az emberektől kapok én is erőt. Nehéz időszak van mögöttem, de ma már – nekik köszönhetően is – tudom, hogy nincs mitől félnem, hiszen megállom a helyem egy olyan világban is, ahol a gyűlölet hangos, a dicséret viszont halk

– mondta el a lapnak Tóth Gabi.

A dallal kapcsolatban plágium gyanúja is felmerült, a vádakra így reagált az énekesnő:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik