Szórakozás

„Átkozottul hosszú volt a nyár, társam nem volt más, csak a magány” – énekli új dalában Tóth Gabi

Ezzel a dallal szeretné elmondani azt, amit eddig nem tudott, vagy inkább nem akart.

Tóth Gabi két hete jelentette be Átkozott nyár című új dalát, amiben elmondása szerint összefoglalja mindazt, ami az elmúlt időszakban történt vele. A premier múlt héten lett volna a Petőfi rádióban, ez azonban az énekesnő betegsége miatt elmaradt. Tóth Gabi kórházi kezelésre is szorult, és az is kérdésessé vált, hogy a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi felvételén részt tud-e venni. Végül ott volt a stúdióban, ahol zsűritársával, Majkával is összeszólalkozott az egyik versenyzője miatt.

Az Átkozott nyár premierje így október 30-ra tolódott, a dal és a videoklip este hatkor lett nyilvános. Tóth Gabi a megjelenés idejében Instagramra posztolt, bejegyzésében azt írja:

Nem akarom mentegetni magam, én is ember vagyok, néha hibázom, de az igazság az, hogy nekem általában a szívem diktál. Mindig is különc voltam, ez nem újdonság, ezért igyekeztem megtalálni azokat az embereket, akik ezt megértik és elfogadják. Hiszem azt, hogy helyre tudom hozni, amit elrontottam, amiben hibáztam. De ez vagyok én! Mindenhez két ember kell, nem csak rajtunk múlnak életünk fontos döntései.

Úgy folytatta, ezzel a dallal szeretné elmondani azt, amit eddig nem tudott, vagy inkább nem akart. Most úgy érzi, ennek is eljött az ideje.

A címadás nem véletlen, hisz azt üzeni, hogy az életünkben sajnos előfordulnak fájdalmas pillanatok, amiket nehéz megélni, viselni. Ez a nyár kemény volt, de szerencsére az, amim van, az enyém, és nem veheti el tőlem senki.

Az énekesnő azt is írja, szeret alkotni, énekelni, táncolni, illetve szeretni és boldognak lenni, másokat boldoggá tenni. „Néha kívül találom magam a megszokott dolgokon, az írott vagy íratlan szabályokon, miközben pont a nyugalmat keresem, a békét” – teszi hozzá.

Új számát azoknak küldi, akik „már voltak hasonló helyzetben egy nehéz döntés után, és persze azoknak, akiknek sokadszorra is sikerült felállniuk a padlóról”.

Nem vagytok egyedül, mindig van miért, kiért küzdeni, továbblépni…🍁🎶🙏🏻

A dalszöveg azzal kezdődik: „Átkozottul hosszú volt a nyár / Társam nem volt más, csak a magány / Elesett szerelem, / Se veled, se velem / Nem történt még ilyen sohasem.” Az utolsó verze pedig így szól:

Most megpihentem őszi éjszakán

Az átkozottul hosszú nyár után

Türelem, türelem

Megélek még száz csodát

Mit kislányomnak adok még tovább.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik