Szórakozás

„A TAJ kártyám még elrakom” – győzelme után Járai Kírának is üzent Nyári Dia

A küzdelmet és a filmajánlást is megköszönte a szinkronrendezőnek.

Múlt vasárnap Nyári Dia és Járai Kíra is összecsaptak a Sztárbox ringjében. A meccset megelőzően kettejük között is volt némi üzengetés, ami azzal kezdődött, hogy a műsorvezető a mérkőzés kapcsán kijelentette, sokkal fiatalabb, mint a szinkronrendező. Utóbbi ezt nem vette jó néven, reagálásában pedig kiemelte, korábban örült annak, hogy a műsorban senki sem használta a korát mentségként, ahogyan nem volt olyan sem, aki a fiatalságával kérkedett volna.

A Sztárbox negyeddöntője előtt Csobot Adél szokás szerint meglátogatta a versenyzőket az öltözőikben, amikor pedig Járai Kíránál járt, szóba hozta Nyári említett kijelentését is. A szinkronrendező ekkor azt mondta, továbbra sem fogja kifogásnak használni a korát, ajánlott továbbá egy filmet is Nyárinak, hangsúlyozva, sokan mondják, hogy idősebb korukra tehetségesebbnek bizonyultak a bokszban, mint fiatalon. Egy ponton Járai edzője is közbeszólt, a következőket üzenve a műsorvezetőnek:

A TB kártya legyen nála, jó? Mindenféleképpen. Mi szeretjük őt, de legyen nála, puszi!

A ringben végül Nyári kerekedett felül, aki nemrég az Instagram-oldalán osztotta meg a mérkőzéssel kapcsolatos gondolatait. Köszönetet mondott a csapatának, a családjának és a támogatóinak, üzent továbbá Járainak is.

Járai Kírának is köszönöm a küzdelmet, és a filmajánlót is, amit az öltözőjében mondott, megnézem, ha már lesz időm. A TAJ kártyám még elrakom, szerencsére most nem volt rá szükség. Megyünk tovább, ma még örülünk, eltesszük ezt az érzést és nyomjuk tovább a felkészülést, a java még csak most jön!

– zárta sorait Nyári.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

N y á r i D i a (@nyaridia) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Sztárbox: Összeállt a férfi nehézsúly elődöntős mezőnye
Mindkét mérkőzésben a második menetben avattak győztest.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik