Élet-Stílus

„Senkinek nem jutott eszébe a korkülönbséggel foglalkozni” – Járai Kíra megorrolt Nyári Diára a Sztárbox előtt

rtl
rtl
Kissé elharapódzott a hangulat kettejük közt.

Nemrég bejelentették a Sztárbox párosításait, Nyári Dia például Járai Kírával mérkőzik majd meg a ringben. A Fókusz riportjában Nyári elmondta, „ő sokkal fiatalabb Járainál”, ami „makacs tény”, és az állóképessége is jobb. Több se kellett Járai Kírának, aki az Instagramon válaszolt a színésznő mondataira.

Én nem akartam üzengetni, főleg, hogy a sajtótájékoztatón volt alkalmunk szemtől szemben kommunikálni, de a Fókusz után megszólítva érzem magam. Szóval a te szavaiddal élve, Dia: a makacs tény az, hogy ha az egyetlen aduászod egy bokszmeccs előtt, hogy sokkal fiatalabb vagy nálam, akkor nagyobb bajban vagy, mint gondoltam. Én kifejezetten örültem, hogy a korkülönbség eddig egyáltalán nem volt téma ebben a műsorban, senkinek nem jutott eszébe felhozni. Nem tolta ezt maga előtt védőpajzsként, nem használta mentségként egy 40-en túli versenyző sem,  a fiatalabbak pedig nem kérkedtek a fiatalságukkal, hiszen ezek valóban makacs, megváltoztathatatlan tények, viszont ez a verseny nem erről szól, hanem éppen azokról a tényezőkről, amelyeken tudunk változtatni.

Posztját úgy zárta a szinkronrendező, hogy sok sikert kívánt ellenfelének. Nyári egyébként 29 éves, Járai 1978-as születésű.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kíra Járai (@jaraikira) által megosztott bejegyzés

Hétfőn Istenes Bence, a műsor másik résztvevője, más ügy miatt húzta fel magát:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik