Élet-Stílus

Sztárbox: Összeállt a férfi nehézsúly elődöntős mezőnye

RTL
RTL
Mindkét mérkőzésben a második menetben avattak győztest.

November 12-ére némileg változott a meccsek leosztása a Sztárbox negyeddöntőjében: a csatorna korábbi közleménye szerint férfi középsúly kategóriában Rácz Jenő és Kabát Péter mérkőztek volna meg egymással vasárnap, a kategóriájuk viszont a legutóbbi adásban kimaradt, bár mindketten a helyszínen voltak: dupla férfi nehézsúly meccset láthattak így a nézők, Pintér Tibor és Dobrády Ákos után Szegedi Fecsó és Curtis is ringbe szálltak.

A műsor a Pintér-Dobrády összecsapással kezdődött, melyet megelőzően az énekes a bemutatkozásában azt mondta, nem szimpatizál a színésszel, utóbbi ugyanis egyszer nem köszönt neki a benzinkúton.

Szia Tenya! Azt szeretném üzenni neked, hogy a következő hetekben tölts sok időt a lovaiddal, mert lehet, hogy a meccs után erre már nem lesz alkalmad egy ideig. Ha csak nem engedik be őket a Honvédkórházba

üzente az énekes a színésznek, aki a ringhez is lóháton érkezett.

A mérkőzést a második menet során fújta le a bíró, miután úgy ítélte meg, Dobrády akkora ütéseket kapott, hogy nem képes folytatni a versenyt.

Másodikokként Járai Kíra és Nyári Dia léptek a ringbe: kihasználtak minden rendelkezésükre álló percet és menetet, míg a szakmai zsűri végül a színésznő-műsorvezetőnek ítélte a győzelmet.

Az utolsó mérkőzésen Szegedi Fecsó és Curtis csaptak össze egymással. Előbbi korábban elmondta, hogy heti hat edzésen vett részt az elmúlt hónapokban, míg a The Voice coacha arról számolt be, hogy egyéb elfoglaltságai miatt neki körülbelül összesen volt ennyi termi felkészítője. A meccs elején Curtis a párja, Barnai Judit tanácsára rögtön lerohanta az üzletembert, a második menet végére viszont elfáradt, és miután földre került, nem állt fel a visszaszámlálás befejezéséig. Szegedi kiütéssel győzött, ezzel összeállt a férfi nehézsúly elődöntős mezőnye: Árpa Attila, Brasch Bence, Pintér Tibor és az üzletember vannak versenyben a kategóriában.

Kapcsolódó
Curtis pörköltevéssel, sörrel és meccsnézéssel készül a Sztárboxra
Egy nokedlis poszt után a műsor készítői is megkérdezték tőle, valóban így készül-e a Szegedi Fecsó elleni bunyóra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik