Élet-Stílus

Sztárbox: Járai Kíra kis híján kiütötte az edzőjét az öltözőben

RTL
RTL
Csobot Adél igencsak meglepődött.

A Sztárbox legutóbbi adásában Járai Kíra is ringbe szállt, Nyári Dia volt az ellenfele. A műsort vezető Csobot Adél a meccs előtt szokás szerint benézett a versenyzők öltözőibe, amikor pedig Járaihoz nyitott be, a szinkronrendező éppen a felkészítő edzőjével, Régi Dániellel kesztyűzött, az egyik ütése viszont nem a vele szemben lévő, hanem a mellette álló edzőjét találta el. Utóbbi káromkodva fogadta az ütést, ami Csobot Adélt is igencsak meglepte.

A történteken végül hamar tovább léptek, a műsorvezető pedig Járai ellenfelének korábbi kijelentéséről kezdett érdeklődni: Nyári ugyanis októberben azt nyilatkozta, ő sokkal fiatalabb a szinkronrendezőnél, az állóképessége is jobb.

Úgy gondolom, hogy a felkészültség fog számítani. Én nem fogok ezzel takarózni például, hogy most én esetleg azért nem tudtam kellőképpen felkészülni, mert 45 éves vagyok. Szerintem fölösleges ezzel, hogy ő fiatal én meg idősebb vagyok valamivel. Nem ezen fog múlni

– mondta Járai.

A hölgyversenyzők később minden rendelkezésükre álló időt kihasználtak a ringben, a szakmai zsűri a negyedik menetet követően Nyári Diát kiáltották ki győztesként.

Az adásban két férfi nehézsúly meccset is láthattak a nézők, így az utóbbi kategória elődöntős mezőnye is kialakult az utolsó mérkőzést követően.

Kapcsolódó
Sztárbox: Összeállt a férfi nehézsúly elődöntős mezőnye
Mindkét mérkőzésben a második menetben avattak győztest.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik