Szórakozás

Kim Kardashian került borítóra a GQ magazin „az év férfija” című lapszámában

Rodin Eckenroth / WireImage / Getty Images
Rodin Eckenroth / WireImage / Getty Images
„Sziasztok! Én lettem az év férfija a GQ-nál!” – jelentette be a híresség új kinevezését a közösségi oldalán.

A People magazin a múlt héten választotta meg az év legszexibb férfiját, idén Patrick Dempsey nyerte el a címet. Ezzel párhuzamosan a GQ magazin „a 2023-as év férfija” címet viselő lapszáma is megjelent, aminek a borítójára a nyakkendős, csipszet evő Kim Kardashian került fel.

Sziasztok! Én lettem az év férfija a GQ-nál!

– emlékezett meg a címlapról ő maga is az Instagram-oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés


A hírességgel készült interjúban szó esik egyebek közt arról, hogy néhai édesapja, Robert Kardashian emlékére szeretne ő is ügyvédi diplomát szerezni, elmondta továbbá, hogy apja a férfiruhák iránti szeretetében is inspirálta – nemrég ugyanis a márkája elkezdett férfiaknak készült darabokat is árusítani.

Ami Robert Kardashiant illeti, a realitysztár elárulta, hogy az apja annak idején mindenről szerződést íratott vele: amikor például 16 éves korában kapott tőle egy autót, listába szedték a járművel kapcsolatos kötelességeit, mint például a heti egyszeri mosás. Amikor a fiatal Kardashian úgy döntött, saját vállalkozást indít, apja támogatta a törekvéseit, de az erre kölcsönadott pénzt kamatokkal együtt várta vissza a lányától.

Mint mondta, az üzlet iránti jó érzékét a gyerekeinek is igyekszik átadni: állítása szerint idősebbik lánya, North hétvégente gyakran árul limonádét a barátaival, és ha ismerős akar nála vásárolni, nem ritka, hogy megpróbálja őket átverni.

Ha egy ismeretlen megáll náluk, két dollárt kér a limonádéért. De ha ismer, biztos, hogy átver. A barátaim fel szoktak hívni, hogy 20 dollárt kér a limonádéért. Elveszi a pénzt, és azt mondja, nincs aprója

– árulta el az interjúban, hozzátéve: amennyire lehet, igyekszik a lehető legnormálisabb életet biztosítani a gyerekeinek, de tisztában van azzal, hogy sosem fognak úgy élni, mint egy hétköznapi család.

Kapcsolódó
Patrick Dempsey lett az év legszexibb férfija
A színész azt mondja, a gyerekei biztosan piszkálni fogják majd az új titulusa miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik