Szórakozás

Patrick Dempsey lett az év legszexibb férfija

Dave Kotinsky / Getty Images for The Cantor Fitzgerald Relief Fund
Dave Kotinsky / Getty Images for The Cantor Fitzgerald Relief Fund
A színész azt mondja, a gyerekei biztosan piszkálni fogják majd az új titulusa miatt.

A People magazin minden év novemberében dönt arról, ki az adott esztendő legszexibb férfija. Idén Patrick Dempsey, a Grace klinika színésze részesült a megtiszteltetésben, aki úgy fogalmaz: boldog, hogy életének éppen a jelenlegi szakaszában kapta meg a kinevezést.

Jó érzés az elismerés, és bár bizonyára az egóm is kap egy kis lökést, ez egyúttal egy platform is, amit valami jóra használhatok fel

mondta a lapnak a színész, hozzátéve: a szívéhez a rákos betegeket és szeretteiket támogató Dempsey Center áll a legközelebb, amelyet néhai édesanyja tiszteletére alapított.

Ami az új titulusát illeti, Dempsey elárulta, hogy ledöbbent, amikor először meghallotta a hírt.

Nevetni kezdtem, hogy ez egy vicc, igaz? Mindig én voltam a koszorúslány! Teljesen megfeledkeztem erről, és soha nem is gondoltam arra, hogy ebben a pozícióban legyen. Szóval jót tett az egómnak. A gyerekeim valószínűleg piszkálni fognak, és minden okot kitalálnak, miért nem nekem kellene lennem, de ez jó, mert fiatalon tartanak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)


A közelmúltban az elmúlt évek legszexibb férfijainak neveit is listába szedtük, a sorrendet pedig akár te is alakíthatod a Top24 felületén.

Kapcsolódó
A világ legszexibb férfijai – a People magazin szerint
Az amerikai People magazin minden évben kihirdeti a Legszexibb Férfi címet. A közel 40 éves hagyomány körül már egyfajta kultusz alakult ki, évről évre izgalmas és vitákat kiváltó témát adva a bulvár cikkeknek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik