Szórakozás

„Undorító vagy!” – Varsányi Rékának elege lett Alekoszból, aki szakításuk után beszélni sem volt hajlandó

tv2
tv2
Kérdés, így hogyan fognak teljesíteni a műsorban.

A csütörtökön adásba került Ázsia Expressz-epizód azzal startolt, hogy Alekosz és Varsányi Réka bejelentették mindenki előtt, hogy szakítottak. Varsányi azt nehezményezte, hogy a görög celeb nem tekint rá nőként, nem figyel rá, és sokszor kikacsint más nőkre is. Az adás későbbi része nagyjából kommunikációtól mentesen zajlott közöttük, merthogy Alekosz nem volt hajlandó beszélgetni.

Varsányi ezt többször megelégelte:

Mutass nekem egy nőt, aki ezt úgy elfogadja, hogy nem zavarja. Mutass egyet! Hányan bírták volna ezt eddig végigcsinálni?

Alekosz szerint ez úgy hangzott, mintha kínzókamrában tartotta volna Varsányit. Utóbbi helyeselt erre, a görög pedig árulónak titulálta a nőt.

– Egy igazi áruló vagy!

 

– Undorító vagy, ezt most megmondom. Undorító, nem vagyok hajlandó veled beszélgetni. Viszontlátásra. Oldd meg a feladatot, csá!

Varsányi később a kamerának elmondta: „Én a poklok poklát éltem át, és ezt próbálja most úgy beállítani, hogy szegény ő. Hát nem sajnálom. Egy dolgot tudna tenni, ha lenne egy kis esze, ha szeretné, hogy mellette maradjak, hogy nem a tettest keresi ebben a történetben, hanem valamit csinál, amivel megfog engem. De ezt nem fogja csinálni, mert annyira nem kellek”.

Kapcsolódó
„Azt vesztettem el, aki értelmet adott nekem” – Alekosz és Varsányi Réka az Ázsia Expresszben szakítottak
Ennyi érzelem talán még nem is tört felszínre a műsor történetében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik